Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Lecţie de Liga Campionilor
Cristian Tudor  - Duminica, 2 Mai 2010

HCM Constanţa a venit pentru prima oară la Satu Mare şi a fost primită ca o adevărată campioană, spectatorii din sala LPS primindu-i cu aplauze pe campionii României.

Elevii antrenorilor Ioan Palko şi Nicolae Istrate au început bine meciul şi, după zece minute, în care s-au remarcat Teremi, Savic şi Bursac, sătmărenii conduceau cu 7-6.

 

Au urmat ratări ale lui Olah, Nagy şi Bursac, astfel încât HCM Constanţa se distanţează la două, şi apoi la trei goluri, deşi între timp Vizhbovski realizează poate cea mai frumoasă fază a meciului.

 

Diferenţa s-a menţinut şi chiar s-a mărit până la pauză, când HCM a condus deja liniştitor, scor 20-15. S-a încercat în partea a doua şi cu alte formule de joc, cu Perverzia în poartă şi noii intraţi în teren Savlovschi, Nagy şi Ardelean, dar soarta partidei nu s-a mai putut întoarce.

           

Antrenorul sătmărenilor, Ioan Palko, l-a introdus în teren şi pe juniorul Raul Pop, care a făcut două faze frumoase, fiind aproape de a înscrie în poarta campioanei, apărată cu succes de Rudi Stănescu, dar tabela a arătat la final scorul de 44-29 pentru constănţeni.

 

Meciul s-a terminat cum a început, adică în aplauzele spectatorilor, care i-au primit pe cei din Constanţa ca pe adevăraţi campioni, HCM reuşind în această primăvară să ajungă în 8-imile Ligii Campionilor.

Păcat că nu l-am avut noi în teren şi pe Birtalan, poate reuşeam să ţinem mai aproape de HCM, care ne-a învins totuşi la un scor prea mare.

           

Duminică, în ultima etapă a ediţiei 2009-2010, CSM Satu Mare va juca în deplasare la Steaua Bucureşti.

1383 vizite
Distribuie pe