Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Cu gândul la vacanță...
Cristian Tudor  - Vineri, 7 Mai 2010

Handbaliștii de la CSM au încheiat campionatul cu o înfrângere la scor pe terenul semifinalistei din Cupa Cupelor, Steaua București. Elevii cuplului Palko-Istrate au fost învinși clar cu 36-25 după un meci în care gazdele au condus din primul pînă-n ultimul minut.

 

„Ne-au luat tare încă din start, iar în prima repriză arbitrii nu ne-au lăsat să mișcăm de loc. Steaua s-a distanțat la opt goluri și abia în partea a doua am revenit ușor” - a spus secundul Nicolae Istrate, care amintește că în minutul 54 ne-am apropiat la patru goluri, 30-26.

           

Finalul a aparținut steliștilor, care s-au desprins decisiv și mai speră să prindă, totuși, un loc de cupe europene și la finalul acestui sezon. De remarcat că a marcat și juniorul Raul Pop, în vreme ce golgheterul Birtalan nu a evoluat nici în acest meci din motive medicale.

 

Ioan Palko - ” Ne-am îndeplinit obiectivul și acest lucru contează cel mai mult. Puteam obține mai multe puncte în retur, dar am avut și câteva partide în care arbitrajele ne-au fost împotrivă. Vom trage linie și săptămâna viitoare vom decide cine rămâne și cine pleacă din lot”.

           

Handbaliștii sătmăreni vor intra de luni în vacanță până pe 6 iulie, când e programată reunirea lotului sub comanda cuplului de antrenori, reconfirmat de conducere, Ioan Palko și Nicolae Istrate.

1351 vizite
Distribuie pe