Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Xela Baia Mare a câştigat Cupa Joma
Cristian Tudor  - Duminica, 20 Iunie 2010

A treia ediție a Cupei Joma la minifotbal s-a desfășurat la sfârșitul săptămînii trecute pe stadionul Someșul din Satu Mare.

Cu siguranță a fost cea mai reușită ediție de până acum, dacă e să luăm în calcul declarațiile oficialilor veniți la Satu Mare.

 

„Ne-am simțit excelent aici. Totul a fost perfect și nu avem nicio obiecție, nici măcar la arbitraje. Mă bucur că m-am întors acasă, pe terenul unde am evoluat și eu în anii 80” - ne-a spus fostul jucător al Someșului, Adrian Ilak, acum antrenor la grupa de copii de la Mateszalka.

Echipa lui a jucat finala, dar oboseala și-a spus cuvântul și Mateszalka a pierdut fără drept de apel, 1-3 cu Xela Baia Mare.

           

Băimărenii, antrenați de Emil Kemeneș, au reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv turneul de la Satu Mare, iar căpitanul lor, Răzvan Revesz, a fost declarat și cel mai bun portar al competiției.

           

În finala mică, U Cluj a învins cu 3-0 LPS Satu Mare, în vreme ce Juniorul Satu Mare, deși a pierdut un singur meci și acela doar la penalty-uri, a încheiat competiția pe locul V.


           

U Cluj a dat și jucătorul turneului, pe Andrei Cioban, în vreme ce rivalii de la CFR au terminat abia pe 10 și 13. Dintre echipele din județul nostru, Victoria Carei a terminat pe opt, Recolta Dorolț pe 12, IL Calcio pe 14 și Olimpia pe 16.

3369 vizite
Distribuie pe