Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Titi Aur vine la Opel DragRacing
AutoSportClub  - Luni, 21 Iunie 2010

Binecunoscutul pilot de raliuri şi proprietar al celei mai celebre şcoli de pilotaj din România, Constantin „Titi” Aur, vine la Satu Mare pentru a uimi publicul în data 3 iulie la Opel Drag Racing. Desigur, pilotul nu vine singur şi nici cu mâinile în buzunar.
 

 

Alături de Titi Aur va fi prezent şi copilotul său, Borbély Károly, de care cu siguranţă aţi auzit în calitate de Secretar de Stat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, fost Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informaţiei.

 

Cei doi vor aduce un alt autoturism-vedetă, pe lângă Jetcar-ul lui Gerd Habermann, şi anume maşina de concurs a lui Titi Aur, un Mitsubishi Lancer Evo IX, categoria N, tracţiune integrală, motor de 2.0 turbo, cu accelerare 0-100 km/h sub 4 secunde, sistem suspensie şi roţi variabile în funcţie de tipul raliului.

 

Despre Titi Aur trebuie să ştiţi că a câştigat de opt ori titlul de Campion Naţional al României la rally şi are la activ 49 de raliuri câştigate şi a reprezentat România pentru prima dată într-un concurs internaţional.


 

Are un stil de condus inconfundabil şi spectaculos, iar despre virajele sale ajunge dacă vă spunem că va rade asfaltul în lung şi în lat, spre deliciul spectatorilor. Desigur, nici copilotul său nu va sta cu mâinile încrucişate, fiind în „ring” de trei ani, iar acum va participa la cursa pentru titlul de Campion al României, alături de Titi Aur.

 

Cei doi vor încinge asfaltul în prima zi a evenimentului, înainte şi după-masa, într-un spectacol de rally şi derapaj controlat, în Arena de Acţiune. Cei care vor mai mult de atât, de exemplu un autograf şi o fotografie comună, vor avea posibilitatea să le obţină doar dacă participă la Opel DragRacing.


 

Dacă până acum am vorbit de elementele de show şi invitaţii speciali ai evenimentului, iată ce oferă Opel DragRacing celor care nu sunt întocmai fanii automobilelor, dar vor să petreacă un weekend plăcut.

 

Pentru prima dată în România, în cadrul unul concurs de accelerare şi eveniment automobilistic, dincolo de fumul cauciucurilor, Ştrandul Termal din Carei vă oferă distracţie şi soare. Dacă tot sunteţi nevoiţi să facţi zeci de kilometri pentru o bălăceală de weekend, acum nu trebuie decât să veniţi la Opel DragRacing, unde adrenalina şi relaxarea merg mână-n mână în cadrul RacingŞtrandului. Iar dacă e ştrand, e şi pub. La RacingPub băieţii vă oferă băuturi reci, fete frumoase şi, nu în ultimul rând, Campionatul Mondial de Fotbal!!! Nu pierdeţi niciun meci, chiar dacă ieşiţi cu familia la distracţie, deoarece noi vă oferim fiecare minut din campionat pe mai multe ecrane LCD.

 

Desigur, nu avem pretenţia să staţi toată ziua pe soare cu stomacul gol. De această dată vă aducem şi mai multe delicii şi bunătăţi de la mai multe firme, iar dacă vă făceaţi griji unde să vă lăsaţi copiii, vă informăm că noi ne-am gândit şi la această problemă, oferind babysitting gratuit, unde cu siguranţă nu se vor plictisi cei mici. În cazul în care copilul e deja adolescent, nici asta nu reprezintă o problemă deosebită. Lor le-am pregătit Opel DragRacing dodgem-ul special amenajat pentru distracţia „copiilor mai mari”.

 

Suntem convinşi că v-am făcut o ofertă ireproşabilă, motiv pentru care nu ne rămâne decât să vă reamintim când şi unde vă aşteptăm. Jetcar, drift, concurs de accelerare, campioni şi showmen, babysitting, jocuri, ştrand, mâncare, băutură şi fotbal...toate într-un singur loc - Aeroportul Internaţional Satu Mare, timp de două zile: 3 şi 4 iulie...numai la Satu Mare!


 

Partenerul Principal al evenimentului este reprezentanţa Opel West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri şi lubrifianţi Mobil 1 prin Lubexpert. Evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distracţia pentru toată familia este oferită de Ştrandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reţeaua A-Car România.

 

Ştiaţi că de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare compania TAROM operează 7 zboruri pe săptămână spre Bucureşti? Şi că preţul unui bilet dus-întors într-o cursă regulată pe această rută începe de la 400 lei? Aeroportul Internaţional Satu Mare este instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Satu Mare.

 

Organizatorii evenimentului sunt AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary.

2589 vizite
Distribuie pe