Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Al doilea meci, a doua înfrângere
Cristian Tudor  - Miercuri, 8 Septembrie 2010

CSM Satu Mare a pierdut şi al doilea meci din noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin, echipa noastră fiind învinsă la Suceava de formaţia locală Universitatea cu scorul de 42-30 la pauză 22-12.

 

Gazdele au obţinut o victorie meritată, concretizată încă de la mijlocul primei reprize, când s-au distanţat deja confortabil la şase goluri, elevii cuplului Ghervan - Bibirig arătând că formează o echipă redutabilă, care nu degeaba a învins la scor şi la Oradea, 34-22 în prima etapă.

 

Pentru jucătorii pregătiţi de Ioan Palko şi Nicolae Istrate a fost a doua deplasare la mare distanţă în doar patru zile, în evoluţia sătmărenilor resimţindu-se şi oboseala drumului, însă ceea ce ne dorim de la echipa CSM-ului este încă departe de calculele făcute.

 

Fără Vizhbovski, Savic şi Olah, rămaşi acasă, sătmărenii au încercat să se bată de la egal la egal cu handbaliştii gazdă, însă n-au reuşit acest lucru decât în puţine momente. Chiar dacă în partea a doua a meciului s-au zbătut mai mult, diferenţa a fost clară, iar victoria moldovenilor pe deplin meritată.       

           

Vineri dimineaţa, echipa CSM va avea o pregătire fizico-tactică în vederea meciului de sâmbătă, când băieţii vor întâlni, de la ora 11:00, pe Ştiinţa Bacău, în primul joc de pe teren propriu din această ediţie de campionat.

 

Pentru această partidă îi vom avea în teren şi pe Vizhbovski, Savic şi Olah, astfel încât ne aşteptăm să obţinem şi primele puncte din noul sezon. Pentru acest lucru este însă nevoie şi de o susţinere numeroasă din partea spectatorilor, care îi vor putea încuraja pe favoriţi să joace cu maximă determinare.

 

În alte jocuri care au avut loc miercuri s-au înregistrat rezultatele:

 

UCM Reşiţa - Minaur 33-23

Ştiinţa Bacău - Poli Timişoara 30-21

HCM Constanţa - "U" Transilvania Cluj 35-32

CSA Steaua - Dinamo Municipal Braşov 27-27

CSM Oradea - Energia Pandurii Tg. Jiu 27-36

1697 vizite
Distribuie pe