Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
Ne-au bătut moroşenii
Cristian Tudor  - Sambata, 18 Septembrie 2010

Selecționata de juniori U 16 a județului Satu Mare a pierdut vineri, la limită, scor 0-1, partida cu echipa similară a Maramureșului în prima etapă a Campionatului Național organizat de Federaţia Română de Fotbal.

           

Meciul jucat pe stadionul Olimpia a fost dominat în mare parte de formația oaspete antrenată de Emil Kemenes, maramureșenii reușind să deschidă rapid scorul prin Ardelean în minutul 20 și apoi să mai irosească alte ocazii excelente.

           

Pentru gazde, Raul Ritli a ratat o situație importantă în prima parte, iar apoi în repriza secundă Bob, scăpat singur cu portarul, a întârziat finalizarea și le-a permis fundașilor maramureșeni să se replieze. S-a terminat 1-0 pentru Maramureș, însă oficialii AJF sătmăreni rămân optimiști .

           

„A fost doar prima etapă și trebuie să ținem cont că n-am avut prea mult timp să ne pregătim împreună. Au o formație mai omogenă și acest lucru s-a văzut” - crede antrenorul Tibi Csik.

           

De la selecționata județului nostru l-am remarcat în primul rând pe portarul Bogdan Buzgău de la Olimpia, dar și pe Raul Ritli, care s-a zbătut mult la mijlocul terenului.

           

De remarcat că arbitrul FIFA, Cristian Balaj, a însoțit echipa oaspete în calitate de președinte al AJF Maramureș, iar la final s-a arătat mulțumit de rezultat și de evoluția echipei sale.

 

Spectatorii prezenți în tribuna stadionului Olimpia n-au scăpat ocazia de a se fotografia cu Cristi Balaj, acesta fiind felicitat și pentru prestația avută pe San Siro la partida Milan - Auxerre din Liga Campionilor. „A fost un pic mai bine ca la noi în Liga 1” - a glumit Balaj.

 

Selecționata Satu Mare: Buzgău-Mihalca, Ban Pop R. Lemak - Roca, Pop C., Csik, Nistor- Karikas, Ritli. Au mai intrat: Buta, Nagy, Tudoran, Preszler, Bob.

 

Pe 24 septembrie, sătmărenii vor juca de la ora 16.00 cu echipa din Cluj, pe 3 octombrie de la ora 10.00 in Sălaj, pe 10 octombrie, tot de la ora 10.00, acasă cu Bihorul si pe 17 octombrie, în Bistrița.

 

1691 vizite
Distribuie pe