Locale Altele
Miercuri, 4 August 2021
Mie, 4 Aug 2021
Marian Halas, campion național la judo
Ioana Gavrău  - Luni, 11 Octombrie 2010
Încă o medalie de aur pentru judoka Marian Halas, component al lotului național de judo și legitimat la Clubul Sportiv Fușle Security Satu Mare. Acesta a reușit să-și învingă adversarii din toate cele cinci meciuri, în categoria lui fiind înscriși 25 de sportivi, obținând medalia de aur la compionatul național de judo seniori, desfășurat în acest weekend la Arad.

Peste 180 de sportivi din toată țara au partcipat sâmbătă și duminică la concursul naținal de judo seniori, desfășurat la Arad.

La categoria 81 de kilograme, Marian Halas s-a impus în fața adversarilor, reușind astfel să obțină cel de-al doilea titlu de campion național. În 2008, respectiv 2009, Marian a fost vicecampion național la aceiași categorie.

Am muncit mult pentru acest titlu. Anul trecut am fost învins în finală, dar acum am reușit să-mi iau revanșa“, a spus Marian Halas.

În această săptămână, judoka se află într-un stagiu de pregătire în Budapesta, unde se pregătește pentru următorul concurs, desfășurat în Monte Carlo.

Marian Halas este și component al lotului olimpic de judo, iar obiectivul lui este calificarea la Jocurile Olimpice din 2012, care vor avea loc în Londra.


1585 vizite
Distribuie pe