Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Victorie fără emoții la Alba Iulia
Cristian Tudor  - Sambata, 16 Octombrie 2010

Sâmbătă a fost ziua  perfectă pentru CSM Satu Mare. După succesul spectaculos obținut la amiază de handbalisti, scor 30-28 în fața multiplei capioane, CSA Steaua București, seara a venit rândul baschetbalistelor să aducă o nouă victorie pentru club.

           

Fetele lui Dan Fleșeriu s-au impus la Alba Iulia cu 82-59 după un meci pe care l-au controlat din primul până în ultimul minut.

           

Fără accidentata Latoya Drake în teren, sătmărencele au avut un start perfect și au condus după trei minute cu 8-0 și 12-2. Gazdele nu au replică și până la finalul primului sfert diferența ajunge la 20-7.

           

Meciul curge într-o singură direcție... Keiley Klein reușește un double-double (22 puncte și 11 recuperări), Andreea Orosz ajunge și ea la 17 puncte marcate, iar Lori Bjork și Ducker reușesc împreună 28 de puncte și 17 recuperări. Giurgiu, Băluță și Dunca au și ele evoluții apreciate și CSM-ul trece fără emoții peste o deplasare considerată de risc maxim.

 

„Ne-am temut puțin de acest joc, căci Alba Iulia e acum o echipă imprevizibilă și care s-a întărit considerabil în această vară. Din fericire echipa s-a mișcat bine și nu le-am dat nicio șansă” - spune managerul Petru Eleș, care crede că prin cele două victorii, cu Timișoara și la Alba Iulia, echipa noastră are în mare măsură asigurată calificarea în play-off-ul de opt al Diviziei A.

           

Miercuri, de la ora 18, echipa noastră va întâlni în sala LPS pe U Cluj-Napoca, iar sâmbătă se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru derby-ul cu Sepsi.

1248 vizite
Distribuie pe