Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Academie de Karate Do Shotokan la Satu Mare
Cristian Tudor  - Duminica, 31 Octombrie 2010

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele Federaţiei Române de Karate, Adrian Popescu Săcele, a inaugurat la Satu Mare Academia de Karate Do Shotokan, iar la acest eveniment au ținut să fie prezenți peste 100 de karateka de la cluburi din judetele, Bihor, Sălaj, Maramureş, Hunedoara, Covasna, Satu Mare si chiar din Ungaria.

 

„Mă bucur că am revenit la Satu Mare și că putem continua aici o muncă începută în urmă cu 40 de ani. Din păcate, bunul meu prieten Ioan Ghiduț nu mai e printre noi, dar cu siguranță ar fi mândru că a lăsat aici ucenici care-i continuă munca” - a spus președintele FRK, Adrian Popescu Săcele, care a ținut să-i felicite pe organizatori pentru munca bine făcută.

 

La cei 59 de ani ai săi, el a condus și antrenamentele de la Seminarul Internațional de Karate, ce a avut loc la sala de la Scoala generală „Avram Iancu”, iar sportivii de la 4 la 50 de ani s-au arătat fascinați de cele învățate în week-end.

           

Preşedintele Filialei Satu Mare a fost ales Cristian Belega (4 dan), presedinte si antrenor coordonator la CS Nord-Vest si initiator al seminarului organizat in Satu Mare.


 

„Ne străduim să aducem cât mai mulți copii la karate, căci lumea trebuie să înțeleagă că aici nu e vorba numai de sport și autoapărare, ci de un mod de viață” - a mai punctat Adrian Popescu-Săcele.

3107 vizite
Distribuie pe