Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Să vină vacanța!
Cristian Tudor  - Duminica, 12 Decembrie 2010

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare n-au avut nicio problemă în a se impune sâmbătă la Oradea în penultima etapă a sezonului regulat din Divizia A.

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu au câștigat la pas duelul cu modesta CSM Oradea, scor 67-51, și așteaptă acum ultimul meci al sezonului, cel de sâmbătă de la Arad, pentru a intra apoi într-o binemeritată vacanță de Sărbători.

           

Lipsit de miză, jocul de la Oradea le-a oferit șansa de a juca mai mult și junioarelor din lotul CSM-ului sătmărean. Iar Anita Nagy, Izabela Meszaros, Romina Cristea sau Oana Băluță au stat, cu folos, minute bune în teren și au reușit să-și depășească adversarele.

           

S-a terminat 67-51 pentru CSM Satu Mare, pe sferturi 24-13, 9-10, 28-8, 6-20.

Au punctat pentru CSM Satu Mare: Lori Bjork 12, Latoya Drake 11, Kailey Klein 9, Oana Baluță 7, Tiffany Ducker 6, Rada Giurgiu 5, Andreea Orosz 4, Oana Dunca 4, Renata Szmutku 4, Izabella Meszaros 3, Anita Nagy 2.

 

Urmează deplasarea de la Arad, însă e greu de crezut că antrenorii celor două formații vor reuși să-și mobilizeze jucătoarele ca pentru un derby în condițiile în care rezultatul final chiar nu mai contează. Iar americancele din cele două loturi vor fi cu gândul mai degrabă la zborul spre casă și la Sărbători decât la lupta de sub panouri.

           

1891 vizite
Distribuie pe