Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Olimpia Satu Mare - FC Zalău 0-1
Cristian Tudor  - Marti, 25 Ianuarie 2011

Pe un teren înghețat și denivelat, Olimpia a pierdut la limită marţi, la Odoreu, amicalul cu divizionara C, FC Zalău, scor 0-1.
 


Unicul gol a fost marcat de Gorga în minutul 10. Legitimat și el la Olimpia în urmă cu zece ani, Gorga a profitat de o nesincronizare în apărarea galben-albaștrilor și l-a învins pe Șuta din interiorul careului.

 

După marcarea golului sălăjenii n-au mai contat în atac și au preferat să se apere aglomerat și să aștepte atacurile gazdelor. Pe rând Feier, Marinaș sau Manu Mureșan au ratat ocazii bune de a egala și doar paradele portarului Gabor au făcut ca Olimpia să iasă învinsă de pe teren.


           

În partea secundă ritmul de joc a scăzut, antrenorii Csik și Pașca au introdus rezervele, iar tabela a înghețat la 0-1.

 

Antrenorul Tibi Csik s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, mai ales că FC Zalău are o echipă mult mai experimentată. „Rezultatul nu arată realitatea din teren. Noi am avut ocazii, ne-am mișcat bine și doar neatenția de la începutul meciului a făcut să primim acel gol. Suntem abia la începutul pregătirilor, așa că mai avem timp destul să punem lucrurile la punct” - a spus antrenorul Tibi Csik.

           

De remarcat că alături de Csik, pe banca tehnică a Olimpiei a revenit și fostul căpitan Lulu Dragomir. „Am venit să-l ajut pe Tibi și sper să facem o treabă bună împreună. Am avut o ofertă și de a merge ca secund la FC Baia Mare alături de Mircea Bolba, dar am refuzat-o. Mi-aș dori să mai joc în Liga a IV-a, dar nu la Olimpia. Poate că voi mai merge doar la meciuri în Ungaria, dar încă n-am luat o decizie definitivă” - ne-a spus noul secund al Olimpiei, Lulu Dragomir.


           

Jucătorii Micaș, Robaș, Homorozan și Lucian Pop s-au antrenat separat și nu au fost folosiți de antrenorul Tibi Csik. Portarul Marius Șuta nu s-a înțeles cu formația PAPA din prima liga din Ungaria și a preferat să rămână până la vară la Olimpia. ”M-au vrut, dar apoi m-au anunțat că mă împrumută la o echipă de Liga a II-a de lângă Budapesta, iar în aceste condiții am preferat să vin acasă la Olimpia” - spune Marius Șuta.

           

Olimpia va juca următorul amical sâmbătă de la ora 12, la Tiream, cu Victoria Carei.

2380 vizite
Distribuie pe