Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
CSM Satu Mare a câştigat şi turneul din Slovacia
Cristian Tudor  - Luni, 7 Februarie 2011

Echipa de handbal masculin CSM Satu Mare a câştigat duminică turneul din Slovacia, desfăşurat în perioada 4-6 februarie la Michalovce, după ce a învins în finală pe Czuvaj Pryemzsl cu scorul de 41-30.

 

Pe lângă trofeul acestei competiţii, Yan Vizsbovskij a câştigat şi titlul de cel mai bun jucător al turneului, în finală el reuşind să marcheze 12 goluri.

 

La acest turneu au luat parte şase formaţii din România, Slovacia şi Polonia, echipa noastră câştigând toate cele trei partide disputate, asta cu toate că i-au lipsit doi dintre jucătorii de bază, Savic şi Timofte.

 

Pe lângă victoria din finală, 41-30 cu Czuvaj Pryemzsl, sătmărenii au mai bătut în grupă cu 33-31 pe Stalprodukt Bochnia şi cu 30-24 pe Winland Michalovce.

 

Antrenorii Ioan Palko şi Nicolae Istrate au avut în acest ultim turneu de pregătire următorul lot de jucători: Teremy, Panazan, Pogyină, Olah, Mateaş, Surducan, Munea, Jurj, Vizsbovski, Libert, Varady, Savlovschi, Pop, Bejinariu, Ardelean. Din cauza unor probleme medicale, au rămas acasă Timofte, Savic, Oşvat şi Mateş, care au făcut recuperare cu Romică Boţoiu.

           

După finala disputată la Mezokovesd, acesta este al doilea turneu câştigat de echipa noastră în ultimele trei săptămâni, la sfârşitul lunii ianuarie ei reuşind să se impună şi în Cupa AVAS de la Miskolc.
 

 

Handbaliştii sătmăreni îşi vor continua pregătirea acasă, cu un program deja binecunoscut, alergări la stadionul Dinamo, exerciţii la sala de forţă şi antrenamente la sala LPS. CSM Satu Mare va juca vineri primul meci oficial din acest an, în deplasare la HC Odorhei, liderul la zi în clasamentul Ligii Naţionale, după care, peste o săptămână, va primi vizita formaţiei Minaur Baia Mare în ultima etapă a turului Ligii Naţionale.

2176 vizite
Distribuie pe