Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Emoții spulberate din prima repriză
Cristian Tudor  - Duminica, 13 Februarie 2011

Baschetbalistele de la CSM s-au impus de o manieră categorică și pe terenul celor de la Rapid București, scor 59-78, și au bifat al șaptelea succes consecutiv din 2011.

Cu această victorie, trupa antrenată de Dan Fleșeriu rămâne pe prima poziție a clasamentului și așteaptă cu încredere dubla cu Alexandria și Sepsi din această săptămână.

           

Sătmărencele au început în forță partida și și-au sufocat practic adversarele. Cu Claudia Pop în formă, cu Mehmedic, Teilane, Bjork sau Orosz constante în joc, CSM-ul s-a distanța rapid. 22-11 în primul sfert și apoi un incredibil 31-11 în sfertul doi au adus liniștea în vestiarul echipei noastre.

Cu succesul asigurat încă din minutul 20, cu 53-22 la pauza mare, Fleșeriu și-a menajat titularele în repriza secundă și le-a dat posibilitatea celor de pe bancă, Dunca, Giurgiu, Băluță sau Szmutku să joace minute bune.

           

Rapidul a profitat cât a mai putut de schimbările dese făcute la CSM. Flori Diaconu a încercat să repare imaginea șifonată a gazdelor și Rapidul a câștigat ultimele două sferturi. Cât să reducă diferența de la minus 31 la pauză la minus 19 la final.

           

S-a terminat 78-59 pentru Satu Mare, iar managerul Petru Eles se declara mulțumit de cum au decurs ostilitățile-n Giulești. „Le-am arătat în prima repriză cine-i șefu pe teren, după care am mai redus turația motoarelor pentru că ne așteaptă două meciuri grele la Alexandria și acasă cu Sepsi” – ne-a spus managerul Petru Eles.

           

Echipa a rămas în Capitală și duminică după amiază fetele lui Fleșeriu au avut organizată o vizită la Casa Poporului. Partida de marţi de la Alexandria va începe la ora 18 și va fi transmisă de TVR3, iar partida de acasă cu SEPSI Sfântu Gheorghe va avea loc sâmbătă de la ora 18 în sala LPS.

           

În celelalte partide ale etapei a VI-a:

 

Bega BC Danzio Timișoara      -  BC Alexandria  68-52

SCM CSŞ U Craiova -   Olimpia București       89-81

Rapid București           -  CSM Satu Mare           59-78

Sepsi Sfântu Gheorghe - BC ICIM  Arad             64-71

1809 vizite
Distribuie pe