Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Am bătut orădenii
Cristian Tudor  - Miercuri, 27 Aprilie 2011

Chiar dacă au avut un început ceva mai slab de meci, până la urmă handbaliștii de la CSM și-au valorificat plusul de valoare și experiență și au umilit lanterna Ligii Naționale.

CSM Satu Mare a trecut lejer de CSM Oradea cu 43-30 și mai speră la un loc de Challenge Cup la finalul sezonului.

 

Echipa noastră a avut în Florin Panazan un adevărat Spiderman între buturi.

Acesta a avut 25 de intervenții reușite până în minutul 55, când a fost înlocuit cu Pogyină, iar juniorul a bifat și el cinci intervenții extraordinare, acesta încasând un singur gol de la orădeni, și acela din 7m!

 

„Mă bucur mult pentru evoluția lui Pogyină, mai ales că e la final de juniorat și îi va da curaj pe mai departe. Sper ca și el și Jurj cu Raul Pop să rămână și din vară la CSM” - a spus la finalul partidei antrenorul Nicolae Istrate. De fapt băieții au ținut să-i dedice acest succes lui Istrate, secundul CSM-ului sărbătorindu-și sâmbătă ziua de naștere.

 

Partida a fost echilibrată doar 11 minute. Orădenii au stat în meci până la 6-6, după care Panazan le-a închis poarta și, încet, sătmărenii s-au desprins la 19-14 la pauză. Șavlovschi, Vijbovschi, Mateiaș sau Savic cu Liberț au creat faze spectacol, iar pe final până și juniorii Jurj cu Bejinariu au înscris în poarta bihoreanului Leu. S-a încheiat 43-30 cu sala aplaudând în picioare evoluția băieților noștri. Sâmbătă se merge la Târgu Jiu cu speranța că la finalul meciului cu Pandurii vom fi mai aproape de prima prezență în cupele europene.

1453 vizite
Distribuie pe