Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Auto racing cu cei mai buni DJ, pe aeroport
Chevrolet DragRacing  - Vineri, 27 Mai 2011

Auto Sport Club Satu Mare aduce cele mai rapide maşini şi cei mai buni piloţi de curse auto din cinci ţări central-europene, dar în acest an, după curse aduce şi cei mai buni DJ din ţară şi din Ungaria, totul în cadrul unui singur eveniment: Chevrolet DragRacing 2011.

 

Vedetele celei mai mari petreceri din aer liber din acest an sunt DJ Sterbinszky, Vali Bărbulescu şi DJ Yaang de la Kiss FM, care vor încinge atmosfera şi vor mixa de după-masa până noaptea.

 

Anul acesta, la Chevrolet DragRacing va avea loc nu numai una din marile curse auto din ţară, dar şi cea mai tare petrecere organizată în aer liber pe aeroporturile din România. Anul acesta organizatorul Auto Sport Club, în parteneriat cu Strandul Termal Carei, aduc o petrecere cu laser-show şi zeci de animatoare sexy de la Joy Club.

 

Cine sunt invitaţii:

 

DJ Vali Barbulescu:  Cel mai cunoscut DJ român al momentului, Vali Bărbulescu şi-a început cariera de DJ la vârsta de 15 ani, astăzi fiind invitat în toată ţara, dar şi în străinătate la cele mai mari evenimente şi petreceri în cluburi şi aer liber.

 

DJ Sterbinszky: DJ renumit în Europa, participant activ la marile festivaluri şi petreceri cu public numeros, de ordinul miilor. DJ Sterbinszky a mai fost invitat în România la doar câteva evenimente, gen Peninsula. El este renumit în Europa, dar şi în state pentru cele mai bune mixaje.

 

DJ Yaang: preferatul ascultătorilor Kiss FM, DJ Yaang a fost recent invitat la Satu Mare, iar acum se întoarce alături de Sterbinszky şi Vali Bărbulescu pentru o megapetrecere.

 

Încep înscrierile

 

Înscrierile la concursurile desfăşurate în acest an se fac începând din 1 iunie la adresa  satumare@dragracing.ro, iar regulamentul şi toate celelalte informaţii vor fi publicate pe pagina oficială a evenimentului, www.chevrolet.dragracing.ro

 

Sunt aşteptaţi atât iubitorii curselor auto, în calitate de concurenţi sau spectatori, cât şi tinerii care vor ceva mai mult decât o ieşire obişnuită de sâmbătă seara în club. Atenţie, petrecerea începe la ora 18.00 şi se încheie noaptea târziu

 

Partenerul Principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, parteneri oficiali: Garanti Bank, anvelopele Yokohama de la GerBog. Distracţia de dimineaţa până seara va fi asigurată de echipa Ştrandului Termal Carei, iar evenimentul este asigurat de Omniasig.

 

Organizatorii sunt: AutoSportClub, Dragracing Hungary şi Dragracing Events Romania. Aeroportul Internaţional Satu Mare este pus la dispoziţia organizatorilor de către Consiliul Judeţean Satu Mare, obiectivele instituţiei fiind mediatizarea serviciilor aeroportului şi promovarea turistică a judeţului Satu Mare.

1874 vizite
Distribuie pe