Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Aur și bronz pentru polițiștii de frontieră sătmăreni
Poliţia de Frontieră  - Vineri, 3 Iunie 2011

În perioada 30 mai – 03 iunie, municipiul Timișoara a fost gazda finalei Campionatului Național de UNIFIGHT la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor. La concurs au participat politiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră din mai multe orașe din țară.

 

Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare a fost reprezentat de trei polițiști de frontieră.

Aceștia au reușit în urma evoluțiilor atât pe pista cu obstacole, cât și în ringul de luptă, să obțină 4 medalii de aur la categoriile 70 și 75 kg în versiunile unifight light-contact și unifight full-contact și patru medalii de bronz la categoriile 70 kg, 75 kg și 80 kg.

 

Subinspector de poliție Adrian Văleanu, din cadrul SPF Halmeu, a obținut 2 medalii de aur la categoria 70 kg - versiunile light-contact și full-contact - și o medalie de bronz la categoria 75 kg la versiunea light-contact.

 

Agent de poliție Sergiu Dragoș, din cadrul Detașamentului Sprijin Operativ al IJPF Satu Mare, a cucerit 2 medalii de aur la categoria 75 kg - versiunile light-contact și full-contact - și o medalie de bronz la categoria 80 kg la versiunea light-contact.

 

Agent de poliție Felix Girmeancea, din cadrul SPF Petea, a obținut 2 medalii de bronz la versiunile light-contact și full-contact. Sportivii sătmăreni au fost pregătiți pentru acest concurs de către antrenorul Gheorghe Kecskes. Participarea polițiștilor de frontieră la această competiție a fost posibilă datorită implicării active a conducerii IJPF Satu Mare, a Asociației Sportive Dacia 2003 și IPA Regiunea 2 Satu Mare.

1566 vizite
Distribuie pe