Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andrea Walker şi Rada Giurgiu vor juca 2 ani pentru CSM
Cristian Tudor  - Marti, 21 Iunie 2011

După ce şi-au asigurat serviciile a trei jucătoare de top din România, Claudia Pop, Anne Marie Părău şi Andreea Orosz, oficialii echipei CSM Satu Mare au reuşit să o aducă la formaţia pregătită de Dan Fleşeriu şi pe Andrea Walker, baschetbalistă care în sezonul precedent a fost legitimată la Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

Rada Giurgiu va rămâne şi ea la gruparea sătmăreană, prelungindu-şi contractul pentru doi ani.

 

Preşedintele secţiei de baschet a echipei CSM Satu Mare, Florin Mureşan, a declarat marţi că cel care a recomandat-o pe Walker a fost tehnicianul Dan Fleşeriu.

“E o jucătoare pe care antrenorul şi-a dorit-o şi am încercat să fac tot posibilul să o aduc la Satu Mare. Ea a semnat pe doi ani şi sunt convins că ne va ajuta mult”
- a spus oficialul vicecampioanei României.

 

Mureşan a mai precizat că Andrea Walker nu va avea probleme de acomodare la noua sa echipă. “S-a înţeles foarte bine cu Anne Marie Părău la Sepsi şi acest lucru o va ajuta la Satu Mare. Walker va sosi la pregătire abia la finalul lunii august, deoarece evoluează într-o ligă din Satele Unite, însă nu în WNBA”- a mai spus preşedintele secţiei de baschet de la CSM.

 

Andrea Walker a demonstrat că a fost o jucătoare constantă în campionatul recent încheiat şi, în opinia totalbaschet.ro, a fost desemnată MVP-ul sezonului regulat. În cele 18 partide disputate în campionatul intern, americanca are o medie de un duoble double pe meci: 10,1 puncte și 10,4 recuperări și un indice de eficiență de 17,7 unități pe joc.

Mai multe ştiri din sportul local citiţi pe Satu Mare Sport

2515 vizite
Distribuie pe