Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Karatistul Alin Rîşnoveanu, medaliat cu argint în Anglia
Florin Mihali  - Miercuri, 6 Iulie 2011

La  sfarsitul saptamanii trecute, lotul national de karate al Romaniei a  participat la Shikon  London International Open, in Harlow - Anglia. Confirmand nivelul inalt de pregatire, sportivii romani au obtinut 8 medalii de aur, 5 medalii de argint si 2 de bronz.

 

Membru al lotului national, satmareanul Alin Risnoveanu (11 ani) a concurat la o categorie superioara (12 – 14 ani) obtinand medalia de argint in urma unei evolutii remarcabile.

 

Rezultatele meritorii ale sportivului satmarean s-au datorat in mare masura  antrenorului clubului CS ZANSHIN  - Florin Curileac.

 

De asemenea, clubul aduce multumiri sponsorilor, firmelor Lorencic Bau si Folda Security, fara de care nu ar fi fost posibila participarea la concurs.

 

Multumim pe aceasta cale si conducerii Grupului Scolar de Industrie Usoara „Elisa Zamfirescu”, prin amabilitatea căreia sportivii se pot antrena in cele mai bune conditii in sala de sport a liceului.

 

Pentru inscrieri va asteptam in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 19-20 la sala de sport a liceului din cartierul Soarelui.

2792 vizite
Distribuie pe