Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înfrângere după un final de infarct
Cristian Tudor  - Duminica, 12 Februarie 2012

Pentru a doua oară în acest sezon baschetbalistele de la CSM pierd acasă la un singur punct în fața celor Târgoviște și pentru a doua oară fetele noastre au irosit șansa unei victorii în ciuda faptului că ultimele secunde ale partidei le-au găsit în atac.


 

Sâmbătă la prânz, liderul CSM Târgoviște s-a impus cu 69-68 într-o sală LPS arhiplină și, chiar dacă nu a beneficiat de aportul extra-transferurilor Ciocan și Givens, s-au văzut totuși ajutate în momentele cheie de duetul de arbitri Grigoraș - Faur.

 

Sătmărencele, fără accidentatele Claudia Pop și Annemarie Părău în teren și cu Moni Ivan, Khaddy Wittington sau Amra Mehmedic acuzând și ele probleme medicale, au început mai bine și până la pauză au condus mereu la opt-nouă puncte.

 

După 37-28 la pauză, a urmat un sfert III de coșmar. Antrenorul oaspetelor, Florin Nini, a trecut la o apărare agresivă om la om, iar Amra Mehmedic & co. au avut serioase probleme în a ieși din propriul teren și astfel scorul a ajuns la 42-42 după 35 de minute. Dan Fleșeriu cere două time-out-uri și cu siguranță și-ar fi dorit să aibă o bancă mai …lungă pentru a le mai odihni pe Amra sau Andreea.


 

Se merge apoi cap la cap până la final, arbitrii au cel puțin patru decizii curioase împotriva gazdelor, iar la 68-67, cu 22 de secunde înaintea finalului le fac cadou, efectiv, o minge târgoviștencelor, Coker reușind să înscrie coșul victoriei.

 

Chiar dacă au avut mingea ultimele 13 secunde, fetele noastre n-au mai avut clarviziunea și puterea de a forța o pătrundere sau o aruncare victorioasă și astfel s-a consemnat un rezultat oarecum mincinos, 68-69.

 

CSM Satu Mare va disputa în deplasare, miercuri, 15 februarie, un nou meci dificil în compania echipei din Alexandria.

1792 vizite
Distribuie pe