Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Calificare după un meci de infarct pentru CSM Satu Mare
Cristian Tudor  - Vineri, 13 Aprilie 2012

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au reuşit o calificare superbă în semifinalele  campionatului naţional de baschet feminin după cea de-a doua victorie în sferturi împotriva echipei din Alba Iulia, la capătul unui meci de infarct desfăşurat joi seara în sala LPS.
 

 

A fost nevoie de o repriză în plus pentru a se decide cine va merge mai departe, dar şi aşa victoria a fost obţinută abia în ultima secundă.


 

După ce la pauză scorul era 33-32 pentru elevele lui Dan Fleşeriu, meciul a fost întrerupt câteva minute din cauza unei defecţiuni a tabelei electronice de marcaj, ceea ce a cauzat nişte emoţii gazdelor, care puteau pierde meciul „la masa verde” din această cauză.


 

Până la urmă defecţiunea a fost remediată, iar sătmărencele au fost purtate spre victorie de un public ce a umplut tribunele până la refuz şi şi-a susţinut necontenit echipa.
  

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 64-64, astfel că s-a mai jucat o repriză suplimentară în care avantajul a fost ba de partea gazdelor, ba a oaspetelor, până în ultima secundă de joc, când Freeman a înscris după o pasă venită de la Anne Marie Părău, stabilind scorul final la 75 – 74 şi aducând astfel o calificare meritată pentru echipa sătmăreană.
 
1217 vizite
Distribuie pe