Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivi premiați de Primărie
Veronica Hodas  - Miercuri, 12 Septembrie 2012

Primăria Satu Mare a continuat seria premierilor sportivilor sătmăreni care au obținut rezultate deosebite la diferite concursuri. Miercuri, primarul Dorel Coica, alături de viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca și city managerul Dan Băbuț, au oferit premii sportivilor de la ramurile sportive lupte, judo, box  și popice.
 

 

La categoria lupte au fost premiați sportivii de la Clubul Sportiv Cetate Ardud: Dacian Barbul, Darian Moldovan, Cristian Szabo, Patric Oros, Mădălin Bulgăr, Claudiu Blaga, Cristian Lăpuște, Cristian Dăngă, Pek Sandor și antrenorii Szabo Ferenec și Tudor Barbul.

 

Sportivii de la categoriile judo, box și popice sunt de la Clubul Sportiv Unio și au obținut un total de 25 de medalii în acest an. La judo au fost premiați șapte sportivi: Mihaela Faur, Florin Faur, Dora Kovacs, Samel Lorand, Pandi Karola, Cristian Seres  și Czerlau Mercedes, precum  și antrenorul Terely Istvan.

 

Butyan Erika este pugilista care a obținut locul III la finala Concursului Național de Box Feminin de la Buzău. Ea a fost premiată acum împreună cu antrenorul Sandor Iosif. Singurul popicar premiat a fost Darius Șoncodi, alături de antrenorul Gheorghe Sabău.

 

Președintele clublui CS Unio a dorit să mulțumească edililor orașului pentru acest gest. „În numele Clubului  Sportiv Unio doresc să vă mulțumesc pentru eforturile pe care le faceți pentru acești sportivi minunați. Am fi bucuroși dacă veți continua cu aceste premieri. De asemenea doresc să-i felicit și pe antrenori” - a declarat președintele CS Unio, Gheorghe Istrăuan.

2086 vizite
Distribuie pe