Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia învinge Plimob Sighet
Veronica Hodas  - Duminica, 23 Septembrie 2012

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a IV din Liga a III-a de fotbal, reușind să se impună în fața nou promovatei Plimob Sighetul Marmației cu scorul de 4-0.


 

„Galben albaștrii” au început jocul destul de bine, reușind să deschidă scorul în minutul 4, prin Molnar, care a fost ajutat de centrarea lui Marinaș. Oaspeții au o foarte mare ocazie și ultima a primei reprize, prin E. Novoselenszki, care în minutul 8 șutează puternic, însă Șuta a respins balonul.
 

 

Marinaș ratează două mari ocazii, în minutul 22 bate puternic o lovitură liberă, însă Mocacin reușește să respingă în corner. Repunerea de la coțul terenului, executată de Iuhas, trimite balonul în careu, mingea ajungând la Marinaș, care a încercat o execuție cu capul, dar mingea a trecut puțin peste poartă.
 

 

Până la finalul primei reprize, Olimpia a mai avut câteva ocazii prin Hanus și Villand și a intrat la pauză în avantaj, 1-0.


 

Odată cu începerea reprizei secunde s-a făcut și prima schimbare, tehnicianul Tiberiu Csik l-a trimis în teren pe Gavrilescu, dar meciul a rămas tot slab. Formația sigheteană a pus în pericol poarta lui Șuta în minutul 57, când balonul a ajuns în fața porții, iar Bedea șutează puternic, însă și de această dată fără succes.


 

Odată cu intrarea lui Dănilă în spațiul de joc s-au văzut și primele rezultate. În minutul 62 acesta îl vede foarte bine pe Villand, care printr-o execuție excelentă trimite balonul în bară. Două minute mai târziu, în minutul 64, același Dănilă înscrie cel de-al doilea gol al partidei, 2-0.
 

 

Homorozan face și el un joc foarte bun, în minutul 76 îi pasează impecabil balonul lui Dănilă, dar mingea a fost trimisă în bară. Câteva minute mai târziu, mai exact în minutul 88, Botoș a bătut lovitura de corner, mingea a ajuns la Micaș, care înscrie al treilea gol, 3-0.

 

Înainte de fluierul final al partidei, oaspeții și-au mai încercat odată norocul prin Deac,  balonul a ricoșând puțin pe lângă poartă.
 

 

Când nimeni nu se mai gândea că se mai poate întâmpla ceva, Homorozan l-a observat și de această dată pe Dănilă, care a reușit o dublă și a înscris al patrulea gol, stabilind și scorul final al partidei, 4-0.
 

 

„În primul rând ne-au interesat cele trei puncte. Ce pot să spun e că pregătirea noastră mai bună și-a spus cuvântul și pot să zic că pe la sfârșit s-au deschis și băieții și au mai marcat încă trei goluri. Între minutele 10 și 60 nu mi-a prea plăcut jocul, dar încercăm să căutăm motivele pentru care jocul este mai slab sau  pasiv și să îmbunătățim acolo unde simțim că e nevoie” - a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.


 

Olimpia Satu Mare va disputa următorul meci din sezonul campionatului luni, 1 octombrie, în deplasare cu Șoimii Pâncota. Meciul s-a amânat pe luni, deoarece pe 27 septembrie Olimpia va juca meciul din 16-imile Cupei României pe stadionul din Giuleși în compania formației Rapid București.

 

Olimpia Satu Mare: Șuta – Silaghi, Micaș, Iuhas, Glodean, Molnar ( Gavrilescu 46’), Villand, Botoș, Hanus (Roatiș 56’), Marinaș (Homorozan 72’), Feier (Dănilă 56’). Antrenor: Tiberiu Csik.

2265 vizite
Distribuie pe