Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Italee Malina Lucas este noua achiziţie a CSM Satu Mare
Veronica Hodas  - Marti, 25 Septembrie 2012

Italee, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Las Vegas, este absolventă a Universităţii din Carolina de Nord, acolo unde, de altfel, a practicat timp de câţiva ani baschetul, apoi a mai evoluat şi în Israel şi Croaţia.

Ea a fost adusă la Satu Mare pentru a o înlocui pe Megan Zullo şi o va ajuta pe Annemarie Părău pe poziţia de conducător. De asemenea, va evolua şi pe poziţia II, cea de aruncător. 

 

În campionatul universitar din SUA a jucat împotriva celorlalte două americance din echipa CSM, Khadijah Whittington şi Shanika Freeman, iar acum e fericită că evoluează în aceeaşi echipă cu ele. 

 

Prima impresie a sportivei despre echipă, antrenor şi România este foarte bună. „Înainte să vin aici am făcut cercetări legate de echipă, ştiu că este una foarte bună, sunt foarte fericită să fac parte din ea. Toată lumea mă tratează frumos, vreau să dau şi eu un plus de energie echipei. Atât colegele mele, cât şi antrenorul sunt minunaţi, m-au primit aşa cum se cuvine. Ţara mi s-a părut minunată imediat după ce am coborât din avion, sunt foarte entuziasmată.  Voi avea primul meu antrenament astăzi, să vedem cum va decurge” – a declarat noua achiziţie a CSM.

 

Antrenorul Dan Fleşeriu speră ca Italee să se integreze şi să-şi arate valoare în teren. „Are referinţe destul de bune, dar vom vedea ce poate să facă pe teren, deoarece am mai avut jucătoare cu referinţe foarte bune din WNBA şi nu întotdeauna am avut noroc de valoare şi în teren, în cadrul echipei. Probabil că individual sunt jucătoare valoroase. Sper ca de data aceasta să avem noroc şi să reuşim să o integrăm. A dat câteva teste fizice, le-a trecut cu bine” - a declarat antrenorul vicecampioanei.

1220 vizite
Distribuie pe