Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Rally Sprint la Satu Mare
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 28 Octombrie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost prezent sâmbătă la Campionatul Sătmărean Rally Sprint 2012, organizat de ACR Satu Mare.

La etapa de sâmbătă a fost prezentă și viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, gazdă fiind David Seletye, directorul Automobil Club Român Satu Mare.

 

Campionatul Sătmărean de Rally Sprint 2012 este organizat de Comisia de Automobilism și Karting ( CAK-SM) din cadrul ACR - filiala Satu Mare, în colaborare cu  Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare.

 

Campionatul din anul 2012 cuprinde 5 etape, conform calendarului competițional. Obiectivul și scopul organizării este descoperirea și promovarea  de noi talente. Etapa de sâmbătă s-a desfășurat pe pista ACR de pe strada Poligonului.

    

„Consiliul Județean a susținut acest eveniment, deoarece Campionatul Judetean de Rally-Sprint prezintă interes nu doar pe plan local, ci și la nivel național, în edițiile anterioare participând piloți profesioniști din țară. Sperăm ca Rally Sprint să revină pe scena competițiilor naţionale importante” - a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef.

1372 vizite
Distribuie pe