Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Olimpia învinsă în prelungiri
Veronica Hodas  - Sambata, 17 Noiembrie 2012

Național Sebiș - Olimpia Satu Mare 3-2 (2-2)

 

Fotbaliștii de la Olimpia Satu Mare au pierdut la limită meciul etapei a 12-a, a Ligii a III-a la fotbal, fiind învinși vineri de gazdele de la Național Sebiș. Aceștia au înscris golul victoriei în minutul 92 al partidei.

 

Gazdele au reușit să deschidă scorul încă din minutul 9 al primei reprize, Coțan a înscris de la 8 metri. ”Galben albaștrii” au restabilit egalitatea în minutul 23, când Hanus trimite balonul de la 16 metri direct în poarta. 

 

Prima repriză a devenit din ce în ce mai strânsă, iar  trei minute mai târziu Iuhas a înscris al doilea gol. Formația sătmăreană nu a reușit să profite prea mult de avantajul pe care l-au avut, în minutul 33 Micșunescu transformă penalti-ul în gol, scor la pauză 2-2.

 

În repriza secundă, Olimpia  a avut mai multe ocazii, dar fară succes. După un contraatac al gazdelor Botiș înscrie golul victoriei în minutul 92 al partidei. Cu această înfrângere sătmărenii au mai coborât în clasamentul Ligii a III-a.

 

Olimpia Satu Mare: Șuta- Homorozan (56 Molnar), Sabău, Iuhas, Glodean, Gavrilescu, Micaș (82 Ghiriti), Botoș, Hanus, Dragoș (46 Dănilă), Marinaș (69 Feier).

862 vizite
Distribuie pe