Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În meci internaţional de popice la Satu Mare, CS UNIO a învins pe Nyiregyhazi Teke
Cristian Tudor  - Duminica, 23 Noiembrie 2008

La sala de popice a Clubului Sportiv UNIO Satu Mare s-a desfăşurat duminică meciul internaţional de popice juniori între echipele CS UNIO şi Nyiregyhazi Teke.

Este o întâlnire devenită deja tradiţională, în fiecare an desfăşurându-se câte un meci la Satu Mare şi la Nyiregyhaza, pe lângă meciul juniorilor având loc şi o dispută de Old Boys.

 

Concursurile de juniori s-au desfăşurat, ca de fiecare dată, atât la individual, cât şi pe echipe, sătmărenii fiind din nou învingători, 1450 – 1346 în faţa celor de la Nyiregyhaza . Au evoluat pentru CS UNIO Satu Mare următorii sportivi: Darius Şoncodi 223, Vlad Sabău 235, Vlad Ţoca 250, Eric Dudaş 254, Ionuţ Ţoca 246 şi Florin Nan 242. Pentru cei de la Nyiregyhaza Teke au punctat: Varga I. 219, Takacs 196, Gergely 229, Bartha 210, Varga D. 222, Magyarosi 270. În competiţia de Old Boys a câştigat Gheorghe Sabău, antrenorul de la CS UNIO, urmat de Nicolae Baciu de la Sindicatul UNIO şi Alexandru Şimon de la DSJ.

 

Preşedintele clubului, Gheorghe Istrăuan, împreună cu antrenorul Gheorghe Sabău s-au străduit şi de această dată să organizeze cât mai bine competiţia, în urma căreia au fost acordate cupe şi diplome, un aport esenţial în organizarea fără cusur venind şi din partea conducerii Sindicatului Unio, care este de fiecare dată alături de sportivii clubului sătmărean.

Tags: popice  unio  nyiregyhaza  
2451 vizite
Distribuie pe