Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
LPS Satu Mare a câștigat turneul Cupa Media Print la fotbal
Veronica Hodas  - Luni, 4 Februarie 2013

Sala de sport a Colegiului Tehnic „Traian Vuia” a fost gazda Cupei Media Print la fotbal, competiție dedicată sportivilor născuți în anul 1999 sau mai tineri. Câștigătoarea turneului a fost echipa LPS Satu Mare care îl are ca antrenor pe Dorel Ziman.


La competiție au participat 12 echipe, iar în urma meciurilor disputate LPS Satu Mare s-a clasat pe primul loc după ce a trecut în finală de Sporting Recea Albastru cu scorul de 3-2. Formația Kinder Carei a fost învinsă în finala mică de Randra Șimleul Silvaniei II cu scorul de 5-2 și astfel s-a clasat pe locul IV.

Locul V a fost ocupat de Olimpia Satu Mare, Juniorul Satu Mare violet s-a clasat abia pe poziția a opta, iar Juniorul Satu Mare alb pe locul 10.


La final s-au acordat premii pentru cel mai bun portar care a fost desemnat Bogdan Horican de la Sporting Recea- antrenor Dănuț Sabău.

Premiul pentru cel mai complet jucător a fost luat de Orosz Gergo de la LPS Satu Mare -antrenor Dorel Ziman, golgeterul competiției Nyeku Mark – Kinder Carei -antrenor Lucian Dascăl, iar evidențiatul organizatorilor a fost Călin Pop de la Sporting Recea -antrenor Sabău Dănuț

Lotul echipei LPS Satu Mare: Lung David ,Boje Adrian ,Orosz Gergo , Chitas Florin , Moldovan Tudor , Codrea Nelu, Varga Alex , Chifor Robert. Antrenor Dorel Ziman

2420 vizite
Distribuie pe