Locale Altele
Miercuri, 6 Iulie 2022
Mie, 6 Iul 2022
Peste 2.000 de suporteri ai FC Timisoara au blocat intrarea in oras
Hotnews  - Joi, 4 Septembrie 2008
Peste 2.000 de suporteri ai echipei de fotbal FC Timisoara au blocat intrarea in oras, pe DN 6, nemultumiti de faptul ca echipa preferata a fost depunctata de Federatia Romana de Fotbal cu 6 puncte, la cererea FIFA, anunta Realitatea Tv.


Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestanti, dupa ce acestia au inceput sa arunce pietre si sticle. Potrivit GSP.ro, un suporter a lesinat, provocand panica in multime, iar 15 fanii banateni au fost aproape de a linsa un jandarm aflat in masina de Politie.

Sute de politisti si jandarmi au fost trimisi la fata locului, iar fortele de ordine dirijeaza acum multimea spre centrul orasului.

"Protestul suporterilor este justificat, este un apel moral la instanţele judecătoreşti din România. Conform TAS, deciziile trebuie respectate, dar este o nedreptate. Poli a fost delapidată de dreptul ei istoric", a declarat simbolul Timisoarei, Jackie Ionescu la Realitatea TV.

Presedintele FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca dezaproba protestul fanilor, afirmand ca acesta nu foloseste nimanui

Suporterii spun ca au ales aceasta forma de protest din cauza imobilitatii autoritatilor, care au permis depunctarea echipei la cererea FIFA.

Directorul Departamentului International din FRF, Florin Prunea, a declarat ca suporterii au dreptul sa isi manifeste nemultumirea, dar nu in acest mod.

1891 vizite
Distribuie pe