Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi fotbaliști sătmăreni în echipa naţională a României
Cristian Tudor  - Miercuri, 2 Februarie 2011

Selecționerul echipei naționale a României, Răzvan Lucescu, a definitivat lotul pe care-l va deplasa în Cipru, în vederea unui cantonament care se va încheia cu două jocuri, contând pentru cea de-a XIII-a ediție a “Cyprus Cup”, contra Ucrainei (8 februarie, de la ora 20.30, la Paralimni) și a învingătoarei sau învinsei din jocul Cipru – Suedia (9 februarie, de la ora 20.30, la Nicosia sau Paralimni), informează Federaţia Română de Fotbal.

           

În lotul care va face deplasarea în Cipru se vor afla și doi jucători sătmăreni, Adrian Sălăgean de la Oțelul (foto)  și Florin Gardoș de la Steaua București.

           

Dacă Gardoș a mai fost chemat și la amicalul din toamnă cu Italia și s-a aflat la un pas de debutul sub tricolor, în schimb pentru Sălăgean aceasta e prima convocare la Națională.

 

„M-a surprins și sincer nu mă așteptam să fiu convocat. Se pare că evoluțiile bune pe care le-a avut echipa mea de club, Oțelul, m-au adus și pe mine în atenția selecționerului. Sper să apuc să joc și să profit cât mai mult de această convocare” - a spus Sălăgean, care se va revedea la Națională cu fostul său coechipier de la Someșul, fundașul Florin Gardoș.

 

„Mă bucur pentru Sălă  și sper să debutăm împreună, căci nici eu n-am apucat să intru în echipă la acel amical cu Italia. Eram pe margine la schimbare, dar arbitrul a fluierat finalul înainte ca eu să joc” - ne-a spus Gardoș, fericit că mai are un sătmărean pe lângă el și la lot.

           

De remarcat că Florin Gardoș e singurul jucător în câmp convocat de la Steaua, selecționerul Razvan Lucescu orientându-se doar asupra lui și a portarului Ciprian Tătărușanu de la trupa din Ghencea.

5062 vizite
Distribuie pe