Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rareş Cuzdriorean a devenit cetăţean cipriot
Cristian Tudor  - Luni, 12 Ianuarie 2009

La doar o săptămână de la revenirea la muncă în Insula Afroditei, tenismanul sătmărean Rareş Cuzdriorean a primit luni vestea că i-a fost acordată deja cetățenia cipriotă și că de acum va putea evolua, dacă va fi convocat, în echipa de Cupa Davis a Ciprului.


„Nu mă așteptam să-mi acorde așa de rapid cetățenia, dar se vede treaba că cei de la clubul din Limassol la care lucrez și-au dorit foarte mult acest lucru. Le mulțumesc pentru încrederea pe care o au în mine, practic revenirea mea în tenis și victoriile din Campionatul Național al Ciprului li se datorează lor și antrenorului meu, Jean Dobrescu”, ne-a spus evident mulțumit Rareș Cuzdriorean.

„Am acum dublă cetățenie, nu voi renunța la cea română niciodată, iar dacă cei de la Federația de Tenis din Cipru vor dori să fac echipă cu Marcos Baghdatis, atunci voi fi onorat să joc pentru ei”,  a mai spus Cuzdriorean.


Rareș Cuzdriorean e angajat ca antrenor-jucător la SK Limassol, iar anul trecut a câștigat Naționalele Ciprului, atrăgând astfel atenția oficialilor din Federația Cipriotă, care vor să profite și de amiciția care-l leagă pe sătmărean de Marcos Baghdatis, cei doi antrenându-se împreună şi în urmă cu zece ani la Satu Mare, sub supravegherea tehnicianului Jean Dobrescu.

Tags: rares  cuzdriorean  tenis  cipru  
5335 vizite
Distribuie pe