Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Distracţiile nocturne ale sportivilor români în China
Evenimentul Zilei  - Joi, 21 August 2008
Medaliaţi sau nu, componenţii delegaţiei tricolore „rup“ discotecile, barurile şi cluburile din Beijing, dovedindu-se adevăraţii campioni ai vieţii de noapte.

Sportivii care şi-au încheiat participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing încearcă să profite din plin de atracţiile turistice şi de distracţiile oferite de capitala Chinei. Românii nu fac nici ei excepţie, mai ales că mulţi dintre membrii delegaţiei trebuie să rămână la Beijing până pe 26 august, atunci când charterul închiriat de COSR îi va readuce la Bucureşti.

Pentru mulţi, săptămâna liberă rămasă până la plecarea spre casă este o binemeritată vacanţă. Românii n-au ratat o vizită la Marele Zid, în Piaţa Tiananmen sau la celebra piaţă de falsuri „Silk Market“, de unde, pentru un preţ de nimic, se poate cumpăra aproape orice obiect de firmă, dar contrafăcut.

Capitala Chinei i-a şocat pe sportivii noştri, aceştia descoperind că, în ciuda regimului comunist, Beijingul are o viaţă de noapte foarte activă.

În ultimele zile, barurile, cluburile şi discotecile au fost luate cu asalt de sportivii şi de oficialii care şi-au încheiat deja socotelile la această ediţie a Jocurilor, totul arătând ca un mare party dat în onoarea participanţilor la Olimpiadă.

Înotătorul Răzvan Florea a descoperit discoteca „China Doll“, un club exclusivist, unde i-a dus pe mai mulţi membri ai delegaţiei tricolore, care marţi noapte au dat acolo nas în nas cu o puzderie de campioni olimpici şi mondiali, printre care şi celebrul pugilist american Evander Holyfield, bine „afumat“. Fetele de la canotaj s-au distrat într-un alt club, pe muzica celor de la O-Zone (cântată însă de o formaţie din China!), iar a doua zi dis-de-dimineaţă au plecat la Marele Zid.

„În Satul Olimpic, viaţa e foarte plictisitoare. Nu sunt prea multe posibilităţi de distracţie. Ne-am întoarce şi mâine acasă, fiindcă ne e dor de familie. După trei săptămâni de stres, merităm şi noi acum câteva zile libere, în care să ne simţim bine“, ne-au declarat mai mulţi sportivi.

Scăpate de emoţiile competiţiei, fetele de la gimnastică au mers la grădina zoologică pentru a vedea celebrii urşi panda şi l-au rugat pe antrenorul Nicolae Forminte să le ducă la Marele Zid, vizita fiind programată pentru ziua de azi.

Deşi în magazinele de firmă din Beijing preţurile sunt la fel de mari ca la Milano, câteva atlete au încercat să uite de amarul înfrângerii printr-o terapie de shopping, chiar şi în condiţiile în care diurna totală acordată de COSR pentru cele 30 de zile petrecute în China este destul de mică: 1.000 de dolari.

UMBLĂ DEGHIZATĂ

Ionelei Târlea îi e ruşine


Spre mirarea colegilor, Ionela Târlea şi-a achiziţionat ieri şi o perucă! Cu peruca pe cap şi ochelari mari de soare la ochi, Târlea povesteşte cum a fost învinsă în seriile de la 200 de metri de atleta Roqaya Al-Gassra, originară din Bahrain, care a concurat îmbrăcată, fiindcă religia nu-i permite să-şi arate trupul: „Înainte de cursă am zis că, şi în condiţiile în care sunt accidentată, dacă mă bate asta, îmi dau două palme. Acum îmi vine să mă omor de ruşine! Am înţeles şi eu vorba aia «niciodată să nu spui niciodat㻓.
3881 vizite
Distribuie pe