Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Insulele Feroe - Romania 0-1
Hotnews  - Miercuri, 10 Septembrie 2008
Criticat pentru ca nu joaca ofensiv, Victor Piturca s-a hotarat sa le demonstreze tuturor "slugaretilor" contrariul. Romania a atacat din start poarta feroezilor.
 
Trei ocazii in primul minut de joc, un penalti neacordat, un gol marcat din offside si inca alte cateva suturi periculoase la poarta lui Mikkelsen.

Selectionerul a strigat in permanenta la jucatori. Lobont a oferit siguranta. Goian si Radoi s-au aparat in permanenta la mijlocul terenului. Ghionea, inlocuitorul capitanului Stelei care a acuzat dureri musculare, a luat rosu dupa o jumatate de ora de joc. L-a vazut arbitrul cum si-a lovit adversarul. Contra si Nesu au facut adevarate raiduri devastatoare pe benzile terenului. Marius Niculae a fost imperial, Cocis ne-a demonstrat ca stie sa si marcheze. Costea e o tanara speranta, Aliuta e urmasul lui Hagi iar Codrea si Lazar jucau atat de ofensiv, incat nici nu credeai ca ei sunt de fapt mijlocasi defensivi.

Verticalizari, incrucisari, driblinguri, actiuni in viteza. Ne-am sufocat adversarul iar dupa gol ne-am retras in aparare pentru a conserva avantajul. Feroezii au stiut cum sa se grupeze si sa fructifice avantajul superioritatii numerice. Au presat in finalul meciului, Lobont si Goian au respins eroic iar Romania a castigat cele trei puncte puse in joc.
Tags: fotbal  feroe  victorie  
1979 vizite
Distribuie pe