Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bayern "loveşte" nemţeste
ProSport  - Miercuri, 17 Septembrie 2008

Avertizată de păţania Romei cu CFR, Bayern a început în Ghencea cu gândul de a suprima rapid speranţele Stelei la un rezultat bun.
 
Primele emoţii le-a dat Van Bommel, a cărui pătrundere în careu a fost însă blocată de Zapata (6). Roş-albaştrii au replicat, cam timid ce-I drept, la şutul lui Dayro Moreno (9). A fost singura zvâcnire a noastră într-un prim sfert de ora în care nemţii ne-au ţinut la respect. Şi nu doar atât, pentru că şi-au materializat dominarea până la urmă. Uriaşul Van Buyten a reluat în plasă din centrul careului, fructificând centrarea din lovitura liberă a lui Schweinsteiger (15).

Golul a mai trezit-o pe Steaua, care putea egala în minutul 22, când torpila senzaţională de la 35 de metri a lui Lovin a fost respinsă în lateral de Rensing, dar Semedo nu a reuşit decât “golul turcesc”. Iar Dayro Moreno a fost şi mai aproape de egalare în minutul 31. Bara s-a opus însă. A urmat un final de repriză care le-a aparţinut tot jucătorilor lui Bayern, în care Steaua a scăpat doar datorită paradelor de excepţie ale lui Zapata. Intervenţiile miraculoase ale columbianului au făcut ca diferenţa să nu se majoreze, iar Bayern să intre la cabine doar cu avantaj minim.

 Dupa pauză, steliştii au realizat că se poate mai mult şi au preluat conducerea jocului. Mai întai  sutul de la distanta al lui Szekely a mai scos din nou in evidenta nesiguranta goalkeperului bavarez (51). Rensing a fost depasit si la sutul din careu al lui Arthuro, dar l-a salvat din nou bara (61). La poarta noastra, Toni, scapat pe contraatac, putea sa dea lovitura, daca nu se lovea de inca o parade extraordinara a lui Zapata.

Jucatorul de care se temeau bavarezii inainte de meci, Bogdan Stancu, a fost si el aruncat pana la urma de Lacatus. Ba chiar a trimis mingea in poarta acestora, profitand de o alta respingere gresita a lui Rensing la un sut al lui Dayro Moreno. Reusita a fost anulata insa, pe motiv de offside (78). Moment dupa care Steaua s-a stins. Ultimele zece minute au mai adus doar patrunderea periculoasa a lui Lucio , in timp ce Steaua si-a irosit ultimul strop de energie in minutul 89, cand o faza promitatoare s-a terminat doar cu sutul de la distanta al lui Ovidiu Petre. Finalul consemneaza o infrangere la limita, dar care lasa in urma regretul ca echipa lui Lacatus putea scoate mai mult in fata unei echipe ce nu s-a ridicat chiar la nivelul  lui Real Madrid, Lyon, Sevilla sau Arsenal, echipe trecute prin Ghencea in sezoanele trecute.

Tags: steaua  bayern munchen  fotbal  
1918 vizite
Distribuie pe