Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gelato – desertul perfect la Bianco Milano, pe Corso
Bianco Milano  - Luni, 27 Mai 2013

Atunci când vine vorba despre deserturi, cei mai mulți dintre noi reușim cu greu să facem față tentației.

Totuși, fie că ne facem griji în privința siluetei, fie că zahărul prezent în cele mai multe dintre deserturile pe care le găsim în magazine depășește cu mult cantitatea recomandată pentru un stil de viață sănătos, aspectele cărora le acordăm importanță, dincolo de gust, transformă alegerea unui răsfăț dulce într-o adevărată provocare.

 

La Bianco Milano, ingredientele mereu proaspete și naturale, selectate cu grijă din cele mai bune culturi din întreaga lume, rețetele autentice, preparate cu pasiune de maeștrii noștri gelatieri, gustul bogat și texturile delicate se îmbină într-un desert perfect, delicios și totodată sănătos și ușor, care încântă simțurile, sub forma porțiilor răcoritoare de gelato.

 

Dacă dincolo de evitarea compromisurilor privind sănătatea și silueta punem la socoteală aromele care te cuceresc de la prima linguriță, problema desertului perfect este rezolvată odată pentru totdeauna.

 

Astfel, dincolo de aromele clasice de fructe, ciocolată sau iaurt, la Bianco Milano fiecare porție de gelato aduce surprize dulci, aromate cu Straciatella, Ciocolată Extranoir, Cassata Siciliana sau Cookies, printre multe alte gusturi și combinații neașteptate.

 

Douăsprezece gusturi de gelato Crema, patru gusturi de gelato Frutta și patru gusturi de Granitta Siciliana, Frappč și Salată Macedonia, completate de un meniu de băuturi delicioase, de la cafea la limonadă răcoritoare, în porții mai mici sau mai mari, toate își fac loc în meniul Bianco Milano, promițând clipe dulci de răsfăț și bucurie, împărtășite cu cei dragi.

 

Pentru că nici toate cuvintele din lume nu pot descrie pe deplin experiența unei porții de gelato autentic, vă provocăm să uitați pentru câteva momente de grijile cotidiene și să vă lăsați purtați pe tărâmurile italiene, aduse mai aproape de Bianco Milano, în Piața Libertății, pe Corso.

6380 vizite
Distribuie pe