Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Satu Mare e frumuseţe
Florin Răchitan  - Luni, 3 Iunie 2013

Şi a mai trecut o ediţie a Zilelor Oraşului, parcă mai animată şi mai spectaculoasă decât cele din anii trecuţi, iar concertele din ultima seară au fost un fel de cireaşă de pe tort.
 


Prima vedetă care a urcat pe scenă şi a produs o surpriză mai mult decât plăcută, având în vedere că a umplut la orele după-amiezii toată Piaţa 25 Octombrie, a fost Caramel, invitat special din Ungaria.
 


 

Nici lui nu i-a venit să creadă de ce primire caldă a avut parte de la publicul sătmărean, iar zâmbetul ce i-a stăruit pe faţă pe tot parcursul concertului l-am întâlnit ulterior şi la celelalte vedete ale serii.


 

După un intermezzo dedicat interpreţilor sătmăreni, pe scenă a urcat apoi Alex Velea, care a făcut un show cum demult n-au mai văzut zecile de mii de tineri care abia mai încăpeau în Centrul Nou. 

Au urmat apoi nişte vechi prieteni ai sătmărenilor, trupa Hi-Q care împlineşte 17 ani de la înfiinţare, adică exact numărul anilor de când se organizează Zilele Oraşului la Satu Mare.
 

 

Vizibil emoţionaţi, ei au recunoscut că nicăieri în ţară nu au parte de o asemenea atmosferă superbă la concertele lor, de aceea s-au jucat veseli cu publicul, făcându-şi o grămadă de poze pentru Facebook şi promiţând că se vor întoarce ori de câte ori sătmărenii vor cânta împreună cu ei şlagărele tinereţilor noastre.5332 vizite
Distribuie pe