Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de sătmărence au făcut „Schimb de haine” la Paloma
Veronica Hodas  - Joi, 20 Iunie 2013

Un concept care „a prins” foarte bine în SUA şi în ţările Europei Occidentale a început să fie implementat și la Satu Mare, din iniţiativa actriţei Carmen Frăţilă şi a realizatoarei TV Raluca Jofi. Restaurantul Paloma a fost joi seara gazda unui eveniment inedit în Satu Mare, intitulat „Schimb de haine”.

 

Zeci de sătmărence au răspuns prezent la această „petrecere” și au făcut schimb de haine între ele. Fiecare femeie și-a ales câte cinci articole vestimentare din dulap și a dat fuga cu ele la Paloma, unde le-a schimbat cu hainele celorlalte participante.

 

Așadar, Restaurantul Paloma s-a transformat pentru câteva ore într-un boutique, cu cabine de probă și oglinzi. La finalul întâlnirii s-a organizat o tombolă, iar câştigătoarele au mers acasă cu o ţinută specială oferită de designerul vestimentar Filomena Finta, trei rochiţe de la Pe Tocuri Store şi un voucher de 150 de lei pe care îl vor cheltui la Brands Outlet.

6222 vizite
Distribuie pe