Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
O nouă colecție by Filomena
SM Online  - Duminica, 30 Martie 2014

Având in vedere ca primele doua colectii au fost un real succes pe piața satmareana, Filomena a mers mai departe muncind pentru o noua colectie ce poarta numele "Feminity by Filomena". Acum, mai mult ca niciodata, Filomena are o motivatie puternica : tinutele ei sa cucerească România si, de ce nu, sa ajungă chiar si mai departe, pe plan international.           

La nici un an de la lansare, brandul a ajuns si la București, drept dovada Filomena a fost săptămâna trecută  invitata la unele dintre cele mai de succes emisiuni naționale : Un show pacatos si Necenzurat cu Adriana Bahmuteanu.              

"La început a fost o joaca, o idee, un gând, un vis, care in câteva luni s-a concretizat in ceea ce astăzi este un brand by Filomena.

Normal ca trebuie sa tinem cont si de tendintele pe care le dicteaza marii creatori ale celebrelor case de moda, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa porti ceva doar pentru ca este la moda.


Pentru mine este foarte important ca o femeie sa poarte ceva ce o avantajeaza, ceva care sa-i scoată in evidentă calitatile corpului si cred cu tarie ca orice femeie poate fi frumoasa daca stie ce si cum sa poarte, iar o rochie by Filomena promovează tocmai aceasta idee, de a aduce un plus de frumusete, finete, senzualitate oricărei femei care își dorește sa straluceasca.

Nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie din lume ca sa porti o creatie by Filomena, este suficient sa fii o femeie puternica, increzatoare, deoarece aceste rochii au fost create pentru femeile cu atitudine, sigure pe ele, indraznete” – spune Filomena.

5658 vizite
Distribuie pe