Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un sătmărean în cea mai trendy trupă a momentului - VIDEO
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 22 Aprilie 2009

Sergiu Rusu este unul dintre puţinii sătmăreni despre care se poate spune că a dat lovitura pe piaţa muzicală românească.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, cei trei membri ai trupei High Five, Sergiu (Satu Mare), Cristi şi Adi (Baia Mare) au lansat primul lor single, intitulat  So get up, care face deja furori pe posturile de radio din oraş, dar şi în cluburile sătmărene.

 

Cei trei s-au cunoscut în anul 2005 la Baia Mare, când au şi pus bazele proiectului muzical. De atunci au susţinut mai multe spectacole, atât în oraşele natale, cât şi în străinătate.


Primul spectacol, care a marcat şi lansarea trupei, l-au susţinut în Italia, într-un turneu care a cuprins oraşele Milano, Torino şi Veneţia, alături de artişti cunoscuţi pentru românii de acolo şi nu numai. Au urmat numeroase apariţii scenice, în special în cele două oraşe natale ale membrilor trupei High Five.

 

Anul 2006 s-a dovedit un an plin de surprize plăcute pentru cei trei. La concertul organizat de zilele oraşului Baia Mare, Sărbătoarea Castanelor, au susţinut un spectacolul la finalul căruia l-au întâlnit  pe Cici (Sistem), cu care au legat o strânsă prietenie. Impresionat de apariţia scenică a celor trei, Cici le-a propus o colaborare.

După încheierea studiilor universitare, cei trei s-au mutat la Bucureşti, unde visurile lor legate de muzică au început să prindă contur. La începutul acestui an, Cici a prezentat proiectul muzical al trupei High Five impresarului Radu Groza, care a acceptat colaborarea cu băieţii şi astfel au semnat primul contract de management şi impresariat artistic. Single-ul “So get up” a fost compus în colaborare cu Play&Win.

Tags: high five  trupa  sergiu rusu  


4941 vizite
Distribuie pe