Locale Altele
Sambata, 1 Aprilie 2023
Sam, 1 Apr 2023
O miss fără inhibiţii
Evenimentul Zilei  - Joi, 21 August 2008
Cristina Vaştag va reprezenta România la finala concursului Miss Globe, în China.

După ce sătmăreanca Ioana Boitor a câştigat locul al doilea la Miss World 2006, aceasta fiind cea mai bună performanţă a ţării noastre la un concurs internaţional de frumuseţe, Cristina Vaştag, o altă tânără care provine din „pepiniera de miss“ de la Satu-Mare, visează la un loc pe podium pentru România la finala Miss Globe 2008, competiţie care va avea loc în noiembrie, în China.
 
Cristina (21 de ani) a intrat în lumea modellingului la vârsta de 17 ani şi spune că vrea să-şi construiască o carieră solidă în domeniu. Mizând pe „coordonate“ fizice de invidiat - 1,81 metri înălţime şi dimensiunile 90-63-94, participanta României la Miss Globe spune că nu ar refuza să pozeze dezbrăcată în cazul în care ar primi o ofertă, însă nu înainte de a încheia circuitul concursurilor de frumuseţe, pentru că o astfel de „abatere“ ar descalifica- o imediat din competiţiile de gen.

Are de înfruntat 50 de rivale


După ce a câştigat finala naţională Miss Model of the World 2008 din oraşul natal, Cristina a intrat într-un program intens de pregătire pentru competiţia din China, la care vor participa concurente din 50 de ţări. În China, Cristina Vaştag trebuie să impresioneze un juriu sever, format 10-15 membri. Participantele vor fi monitorizate pe întreaga durată a concursului, inclusiv în timpul „cantonamentului“, în care vor intra în luna noiembrie.

Finala Miss Globe constă în patru probe, în care concurentele vor defila îmbrăcate în ţinute de zi, de seară, în costume de baie şi în costum naţional. Pentru Cristina, aceasta va fi prima vizită în afara ţării şi este deja încercată de emoţii. În finala de la Beijing, românca ţinteşte la un loc cât mai sus în clasament, care i-ar asigura numeroase contracte internaţionale de modelling, lucru care i-ar împlini visul de a deveni un manechin cunoscut.
5663 vizite
Distribuie pe