Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
We love DJ Miki Love - Topless FOTO
Sergiu Lenghel  - Duminica, 17 Ianuarie 2010

Cei prezenţi sâmbătă seara în clubul Insomnia au avut parte de un show cu adevărat incendiar. Cea mai sexy Dj-iţă din România, Miki Love, şi-a făcut apariţia pe la miezul nopţii, extrem de provocatoare, iar după ce şi-a încălzit publicul, s-a dezbrăcat pe muzică, în timp ce mixa.

 

A fost o seară pe care cu siguranţă nu o vor uita mulţi tineri, care nu au ratat şansa de a imortaliza momentele cele mai "fierbinţi".
 

 

Piesa de rezistenţă a fost "Black Pussy", aceasta fiind melodia de debut din cariera ei muzicală. Fără pudoare, Dj Miki Love nu şi-a dezamăgit fanii nici de această dată, mai ales atunci când a renunţat la partea de sus a costumaţiei.
 
 

Cu un MC în formă maximă - Dj Big Junior - distracţia a fost garantată în clubul sătmărean. De la pupitrul Dj-ului, cu sânii la vedere, Miki Love i-a înnebunit pe reprezentanţii sexului tare, care nu-şi puteau lua ochii de la sexoasa bucureşteancă.Pentru mai multe poze click aici!!!
12174 vizite
Distribuie pe