Locale Altele
Sambata, 20 Iulie 2024
Sam, 20 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Revelionul muzicanţilor - FOTO
Sergiu Lenghel  - Sambata, 23 Ianuarie 2010

După petrecerea de Anul Nou, când le-au cântat celor care chefuiau în restaurante, muzicanţii sătmăreni au petrecut vineri împreună la propriul Revelion. Ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie, Revelionul Muzicanţilor a fost organizat la restaurantul Poiana Codrului.


 

Alături de muzicanţii sătmăreni şi nevestele sau prietenele lor s-au aflat şi mulţi invitaţi, amici ai celor care ne-au distrat în noaptea de Anul Nou. Înainte de miezul nopţii şi-a făcut apariţia şi invitatul de onoare, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban - "politicianul cu chitara" - care însă a avut reţineri în etalarea talentelor muzicale.
 

 

Cu Sandu Ivanovici prezentator în deschiderea evenimentului, acelaşi ca la prima ediţie desfăşurată în urmă cu 24 de ani la restaurantul Aurora, s-a dat liber la distracţie, formaţiile trecând rând pe rând pe scenă, iar în momentele de pauză în care petrecăreţii gustau din meniul bogat şi serveau cele mai fine băuturi, cei doi Dj, Cliff & Berczi, deveneau responsabilii cu atmosfera.
 

 

O atmosferă de petrecere, aşa că muzicanţilor nu le-a trebuit mult să se încălzească. Ringul de dans s-a umplut, în timp ce unii solişti şi-au văzut de meserie şi de această dată. Organizatorul şi sufletul petrecerii a fost Mircea Deac, directorul Şcolii Populare de Artă, care a trecut la un moment dat şi el la microfon.
 

 

Nu a lipsit nici şampania de la miezul nopţii, a fost organizată şi o tombolă pe baza biletelor, cu premii constând în diferite obiecte audio-video în valoare de 5.000 lei. Chiar dacă a fost Revelionul lor, nimeni nu s-a putut abţine să nu urce pe scenă. Au susţinut recitaluri folkiştii Tavi Bud şi Sorin Bălaj, trupele Argus, No Name,  No Comment, XXL, Pionierii de la Negreşti, trupa de la Mujdeni, precum şi interpreţii Petrică Mureşan şi Iris Morar, aceasta din urmă fiind considerată reprezentanta noii generaţii în muzica sătmăreană.
 

Printre invitaţi i-am remarcat pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi pe patronul Restaurantului Tei, Mircea Dobra, care a şi oferit o cină romantică de Valentine"s Day unui cuplu câştigător la tombolă.


 

Muzica a fost de cea mai bună calitate, la fel şi umorul, asigurat de binecunoscutul Sorin Tănase, venit de la Baia Mare, un prieten mai vechi al sătmărenilor.
 

 

Petrecăreţii au fost surprinşi când şi-a făcut apariţia în sală liberalul Ludovic Orban. Însoţit de liderul judeţean PNL, Ovidiu Silaghi, şi vicele Adrian Ştef, acesta s-a reîntâlnit cu un fost coleg de facultate, actual director la filiala sătmăreană Omniasig, iar umoristul Sorin Tănase i-a spus un banc cu parlamentari ca "bun venit". Mircea Deac, glumeţ ca întotdeauna, a încercat să-i pună chitara la gât, a reuşit însă doar pentru câteva secunde, "cât să facă presa o poză", dar liberalul nu s-a lăsat convins să cânte. După ce a salutat doamnele şi domnişoarele, s-a aşezat la masă cu invitaţii.

 

Petrecerea a continuat cu voie bună până spre dimineaţă, organizatorii făcând deja promisiunea că "la anu" o s-o facem şi mai lată".


14473 vizite
Distribuie pe