Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Flower Power
Sergiu Lenghel  - Luni, 8 Februarie 2010

O DJ-iţă din Ungaria a reuşit să-i "înnebunească" pe sătmărenii prezenţi vineri seara în clubul Bora Bora. Cu formele ei apetisante, sexy şi provocatoare, Voksan Virag, cunoscută ca DJ Flower, a dictat ritmul pe ringul de dans.
 

 

Cu mixajele sale, fotomodelul Playboy al vecinilor noştri maghiari a reuşit să facă un super show, chiar dacă unii se aşteptau să rămână în bustul gol, aşa cum ne-au obişnuit alte DJ-iţe de pe la noi.
 
 

Intrarea şi-a făcut-o în jurul orei 01.30, după ce rezidentul clubului, DJ Pepe, "a încălzit" publicul pentru petrecerea ce avea să vină. Deşi discoteca nu era decât pe jumătate plină, atmosfera a fost una incendiară, iar în momentul în care invitata serii şi-a făcut apariţia la pupitrul tehnic, reprezentanţii sexului tare au dat iama în jurul ei pentru a-şi face fotografii împreună.
 
 

La un moment dat, DJ-iţa a fost atât de mult solicitată că nu mai apuca să butoneze la aparat şi să caute vreo piesă din CD-urile aduse cu ea. Cu privirile aţintite mai mult asupra pieptului ei,  tinerii au dansat pe rupte până la orele dimineţii pe ritmurile electro-house-disco.
 

 

Frumoasa brunetă de 27 de ani, care seamană leit cu vedeta americană Carmen Electra, nu şi-a dezamăgit publicul. Clubberii din Satu Mare au avut parte nu doar de muzică bună, dar s-au bucurat şi de prezenţa uneia dintre cele mai sexy DJ-iţe din Europa.
 

 

5204 vizite
Distribuie pe