Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hot Valentine Parade
Sergiu Lenghel  - Duminica, 14 Februarie 2010

Muzică bună, fete frumoase şi distracţie la maxim a fost sâmbătă seara în Club Insomnia. De Ziua Îndrăgostiţilor, sute de tineri prezenţi în clubul sătmărean au avut parte de o lecţie în materie de modeling cu fetele şi băieţii de la Gaby"s Models Agency.
 

 

Managerul agenţiei, Gabriela Sas, a pregătit pentru cele câteva reprize de paradă a modei de la miezul nopţii nu mai puţin de 21 de manechine, respectiv 12 manechini, care au îmbrăcat ultimele creaţii ale designerilor vestimentari sătmăreni.
 

 

Într-o atmosferă incendiară, cum doar DJ Big Junior putea să provoace de la pupitrul tehnic, lumea s-a dezlănţuit şi s-a dansat şi pe scenă, unde, în mod normal îşi face meseria animatoarea clubului.
 
 

Manechinele de la Gaby"s Models au prezentat o colecţie de ţinute de seară a designerului Anamaria Ullman, iar băieţii au încântat privirile fetişcanelor din public cu cele mai recente creaţii VIP Fashion.
  

A urmat o paradă a costumelor de baie, create de Gabriela Sas şi realizate de Matilda Jakel, care a desăvârşit acest eveniment special dedicat Valentine"s Day.
 
 

Felicitări tuturor, mai ales pentru partea de coregrafie, la care şi-a adus un aport important manechina Dayana Dobraş. Machiajele au fost realizate de Florentina Ciupac şi Georgiana Borhidan, iar coafurile fetelor au fost realizate la Salonul Expressive - stilist Eva Czikai. Fotograful oficial al evenimentului a fost Ciprian Jula.
 

 

Pentru amorezii prezenţi în club s-au organizat concursuri interactive, punându-se la bătaie premii consistente, cazare gratuită la hotel, o cină romantică şi multă şampanie.
 5412 vizite
Distribuie pe