Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Finala MegaDance
Sergiu Lenghel  - Duminica, 18 Aprilie 2010

Ediţia a II-a a concursului MegaDance a fost un show pe cinste. În finala organizată vineri seara în clubul Insomnia au concurat 21 de tineri pe diferite stiluri de dans.

 
Creativitatea acestora a fost apreciată de membrii juriului, din care au făcut parte coregrafa Erika Lucaci - organizatorul concursului, actorul Sorin Oros şi prezentatoarea TV1 Samtel, Silvia Ceh.
 

 

Dansurile tinerilor, combinate cu temele alese de ei, au făcut din această ediţie un show de zile mari. Boci şi Noris, membri ai trupei break-dance B-Element au ales ca tematică filmul Terminator, stilul original electric boogie fiind răsplătit cu un premiu de popularitate. Acelaşi premiu l-au primit şi Rolly cu Tomi, breakerii de la trupa sătmăreană B-Element.
 

 

Al treilea premiu de popularitate a fost acordat unui duo ce a realizat un număr de street-dance. Sătmăreanca Pinky, pe numele ei adevărat Reka Lazin şi clujeanul Tzoompy - Ştefan Monduc, sunt studenţi la Faculatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj şi dansează în aceeaşi trupă. Obişnuiţi cu astfel de concursuri, cei doi au venit mai mult pentru a se distra.
 

 

Pauzele finalei Mega Dance au fost „acoperite” de soliştii Marius Goe şi Carla Mureşan - fiica coregrafei Erika Lucaci, de beatboxerii Damian şi 2Shae, iar invitatul special al serii a fost campionul european la fitness, Ionuţ Man.
 

 

Din cei 21 de participanţi, au fost prezenţi şi doi tineri veniţi din Carei la acest concurs. Lorant Lantos şi Harald Ritli au obţinut premiul I pentru dance-mix. Junior X, un vechi prieten de-al nostru, a intrat şi el în şcoala de dans. "Am luat premiul I. Eu sunt un fel de profesor de dans pentru cei de aici. Sunt mâna dreaptă a lui Erika. Mă ocup de hip-hop, break, krump, c-walk" - spune Junior X, pe numele său real Marius Marincaş. Tânărul de 21 de ani a primit o cupă, diplomă, dar şi 100 lei.

 

Iată şi clasamentul finalei MegaDance:

 

Premiul I

Carla Mureşan - retro show dance

Marius Marincaş - street dance

Lorant Lantos&Harald Ritli din Carei - dance mix

Cristian Ardelean - break dance

Roxana Iancu - dans oriental

Şerban Sebişan - tecktonik

 

Premiul II

Renata Dragoş - dans oriental

Cristian Oşan - dance mix

Revai Rollan - dance mix

Nyiri Grea - dans contemporan

Roxana Tripon - hip hop

Roxana Bohani - dance mix

 

Premiul III

Daiana Tripon - dance mix

Mihaela Fanea - hip hop

Alexandra Petric - tecktonik

Gerebely Janos - R&B

Pop Gabor - break

Kezsa Rolland - dans ţigănesc

5094 vizite
Distribuie pe