Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Rambo şi Chuck Norris au dat o mână de ajutor la Racşa
SM Online  - Joi, 9 Septembrie 2010

În timp ce toată opinia publică fierbea în urma scandalului de la Racşa, nişte băieţi demenţi de pe blogul nostru preferat în limba maghiară ne-au făcut o asemenea surpriză încât abia ne-am putut abţine din râs la conferinţa de presă foarte sobră convocată joi dimineaţa de deputatul Holdiş.

 

În cursul nopţii de miercuri spre joi au „preluat”, cu acceptul nostru „ulterior”, fotografiile realizate de SM Online în timpul îmbrâncelilor politice de la Racşa şi le-au „prelucrat” un pic.

 

Astfel, am descoperit în instantaneele surprinse la faţa locului personaje pe care nu le-am recunoscut iniţial, în îmbulzeala de acolo.

 

Într-una din poze de exemplu, deputatul Holdiş, purtând încă şapca roşie dăruită de PSD-işti zâmbeşte foarte amical spre Chuck Norris şi spre Bruce Lee, chemaţi de urgenţă de amicii lor, care se numesc cu toţii Betea.

 

Asta se întâmpla cu puţin înainte să se agite spiritele, dar tensiunea plutea deja în aer. Holdiş nu s-a lăsat mai prejos şi l-a chemat în ajutor pe Hulk Hogan, care s-a şi grăbit să-şi arate muşchii, însă Toma Betea nu părea deloc impresionat.


 

Fiul său, Vasile Betea, a plusat şi i-a adus în sprijinul său pe Rambo şi pe Bruce Willis din Die Hard, aşa că păruiala putea să înceapă.


 

Iar în timp ce masculii se luau la harţă la ciuperca din centrul satului, în prim-plan se desfăşura o luptă dramatică între două amazoane: lelea Anuţa şi Uma Thurman din Kill Bill.


 

În final, spiritele s-au calmat, iar oraşul Zion din Matrix şi-a trimis delegaţii, pe Neo şi Trinity, să semneze tratatul de înfrăţire cu noua comună Racşa din Ţara Oaşului.


 

Cunoscătorii de limba maghiară vor savura, cu siguranţă, articolul original de aici.

5503 vizite
Distribuie pe