Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Diana Ziman este Miss Boboc Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”
Florin Răchitan  - Sambata, 30 Octombrie 2010

Show original au făcut boboacele de la Liceul German la ediţia din acest an a concursului de frumuseţe, aducând atmosfera Vestului Sălbatic pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor prin tema aleasă, „Charming Arrow”.


 

Fiecare boboacă a fost câte o mică Pocahontas, defilând în faţa spectatorilor în veşminte amerindiene şi dansând pe coregrafii specifice.Momentele artistice prezentate de cele 11 concurente au fost completate recitalurile percuţionistului Csabcsi, ale trupei Backstage Dance School şi ale unui imitator foarte talentat Michae Jackson, un elev de numai 9 ani, Marius Bozga. De asemenea, un moment foarte „gustat” de public a fost dansul din buric prezentat de Loly.
  

Proba surpriză a serii a fost, dacă tot e perioada Halloween-ului, confecţionarea unor măşti de diverse inspiraţii, ceea ce a pus la încercare imaginaţia şi creativitatea concurentelor, dar şi răbdarea spectatorilor, nevoiţi să înfrunte frigul din sală timp de patru ore. 

Încununarea spectacolului a fost parada rochiilor de seară, după care prezentatorul Ovidiu Chilinţan „le-a luat la întrebări” pe fete, pe teme de cultură generală, iar ele nu s-au făcut de ruşine.


 

În timp ce juriul delibera, pe scenă au urcat invitaţii speciali ai evenimentului, Residence Deejays, iar recitalul lor s-a transformat într-un fel de debut al after-party-ului ce a urmat la clubul Deja Vu. Concurentele şi organizatorii dansau pe scenă, alături de Deejays, iar spectatorii au început cheful de pomină în sală.
 

 

În urma punctajelor acordate de juriu, Miss Boboc 2010 la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” a fost desemnată Diana Ziman, iar pe podium au mai urcat, alături de ea, Martina Gnandt şi Andra Pop Jurj.


 

Pe baza voturilor obţinute în cursul săptămânii în concursul organizat de SM Online, Miss Popularitate a fost desemnată Evelin Şerban. Premiul pentru ea este oferit de Salonul de frumuseţe şi remodelare corporală Beauty Land, de pe strada Luceafărului nr.11, şi constă într-un pachet complet de servicii de cosmetică şi coafură, precum şi într-un abonament la solar.
 

 

P.S. Mulţumesc nepoatei mele, Györfi Henrietta, pentru contribuţia ei valoroasă la organizarea ireproşabilă a spectacolului. Danke schön, Heny!

11432 vizite
Distribuie pe