Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Închiriere costume de carnaval la Satu Mare
SM Online  - Joi, 6 Ianuarie 2011

Magazinul Dream House de pe strada Marsilia nr. 44 este deja binecunoscut în rândul sătmărenilor care au organizat, de exemplu, petreceri de Halloween anul trecut. Acum, odată cu apropierea sezonului carnavalurilor (Fasching la şvabi, Farsang la maghiari), magazinul îşi diversifică oferta.
 


Aici puteţi închiria sau cumpăra costume de carnaval, dar puteţi să comandaţi şi animaţie asigurată de clowni la petrecerile copiilor.

 

În micuţul magazin puteţi alege cele mai trăsnite costume de basm sau inspirate din filme şi desene animate, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Fetiţele vor dori, cu siguranţă să fie prinţese sau Albă ca Zăpada, băieţii vor da buzna la costumele de muşchetari sau Zorro.


 

Dream House face, de asemenea, o surpriză plăcută şi părinţilor care organizează petreceri pentru copiii lor, dar nu prea se pricep să întreţină atmosfera. Clownii de la Dream House vă stau la dispoziţie la orice fel de party-uri de zile de naştere, botezuri sau nunţi, asigurând jocuri distractive pentru copii, cu implicarea activă a părinţilor.


 

Face-painting, modelaj de baloane sau jocuri Pinata, toate acestea fac parte din programul oferit de clownii de la Dream House, care sunt gata să vă ofere şi alte surprize, în funcţie de caracterul evenimentului festiv, pentru ca distracţia să fie maximă.


 

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi magazinul Dream House de pe strada Marsilia nr.44 sau apelaţi numărul de telefon 0748-529273.

16117 vizite
Distribuie pe
Pellei Gabriela
as vrea sa inchiriez un costum. se poate si on line?
2018-05-27 19:56:38