Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Votaţi cea mai sexy mămică sătmăreancă pe FHM
SM Online  - Duminica, 23 Ianuarie 2011

V-o mai amintiţi pe Carmen Fuşle? Vara trecută am publicat în avanpremieră un pictorial hot cu fotografiile ei care urmau să apară în revista FHM şi de atunci suntem convinşi că sute de mii de bărbaţi din ţara asta au salivat la vederea sătmărencei noastre care face cinste mămicilor moderne şi sexy.


 

Acum e vremea să arătăm şi cât de mult ne-a plăcut acel pictorial şi s-o ajutăm să câştige concursul organizat de FHM pentru cele mai sexy mămici din România.


 

Intraţi pe site-ul FHM, înregistraţi-vă cu un cont de utilizator, apoi căutaţi-o la rubrica „Votează FHMame” şi procedaţi potrivit îndrumărilor. Se poate vota o singură dată de pe un cont.


 

Carmen Fuşle stă foarte bine în clasament, din cele 64 de concurente câte au fost iniţial, ea s-a calificat între primele 25, adică în semifinale, dar acum are nevoie de ajutorul sătmărenilor pentru a câştiga. Ca să vă convingem că merită, admiraţi aceste fotografii!

6771 vizite
Distribuie pe