Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Cireşica noastră, noua prinţesă a presei mondene din România
Florin Răchitan  - Duminica, 13 Martie 2011

Daiana Feher, responsabila cu Pink Blog-ul găzduit de SM Online, a intrat în ultimele zile în centrul atenţiei presei mondene din România, după ce site-ul Bucătărescu.ro, deţinut de managerul Playboy România, Dan Silviu Boerescu, a publicat un pictorial senzual cu frumoasa sătmăreancă.


 

Ce ne-a uns pe noi pe suflet au fost titlurile articolelor respective, colegii din Bucureşti insistând pe ideea de „jurnalistă sexy” cu care au descris-o pe Daiana, deoarece ea a menţionat într-un interviu că scrie un blog de pamflet pe un site din oraşul ei natal, iar cei de la Bucătărescu.ro au postat şi un link spre SM Online (Mulţumim, patroane, trimitem flaconu’ de pălincă)!


 

„Sunt responsabilă cu activităţi de PR la Bucureşti, Madrid şi Londra, nu sunt nicidecum jurnalistă. Presa m-a numit aşa datorită articolelor de pe blog, dar scrisul rămâne pentru mine doar o plăcere. Nu m-am gândit niciodată să fac o carieră din asta, însă cine ştie...în titluri dădea bine. Aşa am început şi modelingul, dintr-un simplu hobby” – ne-a declarat Daiana Feher.


 

Articolul şi fotografiile de pe Bucatarescu.ro au fost repede preluate de cele mai citite tabloide şi de vreo 15 site-uri din România, dar Daiana Feher spune că în viitor nu va mai poza pentru pictoriale de acest fel. „A sosit timpul să-mi promovez o altă imagine, ceva de genul celei din pictorialul pe care l-am realizat pentru Hotelul JW Marriott” – a afirmat Daiana.


 

P.S. Celor care ţin neapărat să ne ofere, la comentarii, lecţii de etică şi morală pe marginea acestui articol, le transmitem replica preferată a unui personaj dintr-o schiţă de Caragiale: „A se scuti”!

6654 vizite
Distribuie pe