Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Party Zone la Joy Beach Carei
SM Online  - Miercuri, 29 Iunie 2011

Vă mai amintiţi de petrecerile de anul trecut cu cei mai tari DJ-i invitaţi la Joy Beach de la Ştrandul Termal Carei, de la DJ Vali Bărbulescu la David DJ, de la Deepside Deejays la Sterbinszky?
 


Cam asta vă aşteaptă şi în această vară la cele mai mari petreceri în aer liber organizate în judeţul Satu Mare pentru toţi cei care au scăpat de şcoală ori îşi iau concediu, dar şi pentru cei care s-au săturat de aerul stătut din cluburile de week-end.

 

Discoteca în aer liber are în acest an şi o zonă acoperită, pentru ca nici ploaia să nu strice petrecerile. Canapelele confortabile şi decoraţiunile de un alb imaculat, precum şi cele trei baruri cu băuturi fine contribuie de acum încolo la atmosfera incendiară de la fiecare sfârşit de săptămână.

 

Petrecerile încep de obicei vineri şi sâmbătă de la ora 22 şi durează până vă simţiţi bine. Iar dacă obosiţi, aveţi la dispoziţie camping şi căsuţe de lemn, unde puteţi să vă odihniţi, pentru a nu pleca acasă zile sau săptămâni întregi.
 

 

Închirierea unei căsuţe de lemn cu două paturi costă 50 lei/noapte, în timp ce un loc în cort la camping costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru un copil sau un pensionar. Cei care profită de aceste facilităţi de cazare au la dispoziţie duşuri cu apă caldă, toalete, dar şi reduceri la preţul biletului de intrare în ştrand.


 

Şi dacă tot rămâneţi mai multe zile la ştrand, administratorii vă pregătesc şi alte surprize plăcute. În cadrul unor campionate interne se organizează miercuri competiţii de fotbal în apă, joi volei în apă, iar vineri fotbal în nisip, cu premii consistente în… lichide de diferite tării. După care urmează un nou week-end de petreceri!

10054 vizite
Distribuie pe